SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

c

  • Majkel - c***owego ale na low chodzi :D

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/20/2011 5:01:39 PM Liczba szacunów: 0
  • ja od ponad roku na tłuszczach jade, i jak na razie nie ma c***a bym na węgle wrócił:D zayebiscie sie czuje i wogóle forma jest

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/23/2011 12:17:47 PM Liczba szacunów: 0
  • Toć a6w jest c***owe.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/24/2011 12:23:34 PM Liczba szacunów: 0
  • a ty fod albo przestaniesz wrzucać takie c***owe piosenki albo przestaniesz pisać w tym dziale. żartuje dobra nuta :D

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/29/2011 10:26:16 PM Liczba szacunów: 0
  • ej przez to całe gadane rampage vs JJ mysle sobie jakie niby JJ ma argumenty na rampaga? bedzie mu w c*** ciezko go obalić znokautować też na maksa ciezko a jak rampage mu przypyerdoli to jest koniec tylko musi wyjsc mega agresywnie Nie rób sobie żartów Jones ma lepszą kondycję, może mieć małe problemy z obaleniami ale i tak da radę, a i w [...]

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/31/2011 4:10:30 PM Liczba szacunów: 0
  • jak masz 'british english' no to faktycznie na fonetyce współczuje Ale cie pociesze - mam sobie laborki z 3 przedmiotów, i na każde zajecia musze mieć sprawozdanie z porpzednich - teorie, obliczenia, wykresy i c***emuje pierdoły, i jeszcze odpowiadać z tego co napsialem zaleta taka ze co 2 tygodnie są labory, ale przedmioty na zmiane lecą więc i [...]

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/31/2011 9:47:13 PM Liczba szacunów: 0
  • ****a! Baby to c***e. *******e ide spać nara

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/31/2011 10:26:16 PM Liczba szacunów: 0
  • Mike no ja też :) Strecho sog chyba nie jest tego warty :) Baby to c***e ? Coś mi tutaj nie pasuje w tej wypowiedzi . Zmieniony przez - Burn3d w dniu 2011-05-31 22:28:40

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/31/2011 10:27:50 PM Liczba szacunów: 0
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    plugin robisz ciasto identycznie jak na pizze, tylko dodajesz "zdrowych dodatków" np. siemie lniane, otręby. Wszystko dokładnie zagniatasz i zostawiasz do wyrośnięcia. Taką puchatą bułę wrzucasz do piekarnika - 180*C 35/45min i gotowe :D

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/21/2012 10:38:23 PM Liczba szacunów: 1
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    nie potrafisz w jedną stronę to próbujesz w drugą. %-) Nie nie napisałaś, że żytnia jest zła i nie o tym tu mówimy, bronisz pszenicy i ciągle kręcisz się w koło, w okół otrębów, które a)w zbilansowanej odpowiednio diecie specjalnie potrzebne nie są b)ich źródeł jest xxx, nie tylko pszenica c) w końcu jak google bolą - [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/17/2013 9:56:05 AM Liczba szacunów: 0
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    40min w piecu / 180*C Gotowa :) w środku jest dosyć kleista, ale jak doda się dodatków "hamburgerowych" ... mmmm niebo w gębie :DD /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/7b377dd8618a41ef8c7208a9052599da.jpg

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/17/2013 9:52:15 PM Liczba szacunów: 0
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Plan do 10 grudnia-do pierwszego treningu Bartka ze swoim trenerem i Hubertem Kulzyńskim : -konsultowałem się dziś z Waldim-spróbujemy zrobić jeszcze przed programem analizę składu ciała na Tanicie. Jest tylko jeden problem-czy waga jestprzygotowana na masę Bartka? Jeżeli tak-to 10 grudnia będą wyniki . Plan na 10 grudnia - działania w trzech [...]

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/23/2016 11:15:24 PM Liczba szacunów: 0
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Kim jest Dr. Marciniak? Specjalistą zajmującym się układem stomatognatycznym człowieka. Małe sprostowanie teraz już profesor. Jak przedstawiał mi swoje wyniki badań był doktorem habilitowanym, a było to już ponad 20 lat temu. Kurcze jak ten czas leci... Wiesz, ja bardzej szukałem informacji na temat tego co naprawdę powiniśmy jeść od strony [...]

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/13/2017 3:07:58 PM Liczba szacunów: 0
  • Co zrobić !?

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    jak masz 3 dniowy rozkład to ćwiczysz 3 razy w tygodniu, chyba, że zrobisz coś takiego, że 3 dniowy trening rozpiszesz na 4 dni i (zakładając, że trening klatki to A, brening pleców to B, a nóg to C) robisz tak tydz 1. ABCA tydz 2. BCAB tydz 3. CABC i potem znowu ABC i tak dalej ;)

    Odpowiedzi: 70 Ilość wyświetleń: 4705 Data: 10/20/2013 7:33:53 PM Liczba szacunów: 0
  • Co zrobić !?

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Ale rozpietek nie daje rady potem, pompki sa na dobicie, bo potrzebuje do nich najmniej sily :), takie wykanczajace juz, ze pare dam rade zrobic po treningu, a tak to sie zmecze takim latwym cwiczeniem :C + MC robie chyba zle, bo bola mnie tylko plecy, ale ogladalem juz milion filmikow na yt + nie sadzisz, ze poreczne beda te migdaly w szkole? bo [...]

    Odpowiedzi: 70 Ilość wyświetleń: 4705 Data: 10/21/2013 5:00:13 PM Liczba szacunów: 0
  • Cykl do oceny

    Post
    Doping

    Dam pierwsze relacje... bije pierwszą paczke e2d 1amp i jest tak: W strzykawce wychodzi równo 1ml i sok już jest w dziubki i igle, zapach ma bardzo dziwny, jak miałem enana to śmierdział czymś chemicznym, gorzkim to jest troche inaczej aczkolwiek nie jak kujawski %-) jak spróbowałem go na język to piekielnie piecze. Na drugi dzień jak wbiłem to z [...]

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 2262 Data: 2/20/2013 10:18:17 PM Liczba szacunów: 0
  • Lejjla - najważniejsze że smakuje :-D starszy zakwas na pewno bj aktywny, ale myślę że duże znaczenie ma też czas i warunki wyrastania samego chleba (mi kurczę wciąż wychodzi kleisty i raz rośnie raz nie, jak wkładam na ~30st.C do piekarnika to rośnie, a wcześniej może sobie i 12h stać w pokojowej temp. i kicha :-|) jak zakwas w lodówce to nie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/28/2011 10:13:41 AM Liczba szacunów: 0
  • Jak jest świeży to zawsze się rozmazuje (przynajmniej mój). A do wyrośnięcia jest sobie w 20'C na całą noc, może na zbyt krótko zostawiasz? Tylko wiesz, to jest też kwestia zakwasu z tego co pisała Oveja, im starszy tym lepszy. Mi chleb wyszedł bez zastrzeżeń dopiero za 3 razem. ;-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/28/2011 9:54:19 AM Liczba szacunów: 0
  • znów nie mogę editować; C ale podaję link http://wiem-jem.pl/media/images/products/processed/1517/1.jpg

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/19/2012 11:42:33 PM Liczba szacunów: 0
  • Wziął się i rozpadł:) Chleb piekłam w ok. 200 st. C, przez ok. 50 min. Wyjęłam z pieca i chcąc sprawdzić jak wyszedł zabrałam się za wyciągnie chleba z keksówki. Mam piecyk gazowy, bez termoobiegu, nie do końca jeszcze go czuję, więc chleb przypalił się trochę od dołu. Mimo że wysmarowałam formę tłuszczem - nie odchodził. Chwyciłam zatem za [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/11/2012 9:30:30 PM Liczba szacunów: 0