SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

c

  • jak masz 'british english' no to faktycznie na fonetyce współczuje Ale cie pociesze - mam sobie laborki z 3 przedmiotów, i na każde zajecia musze mieć sprawozdanie z porpzednich - teorie, obliczenia, wykresy i c***emuje pierdoły, i jeszcze odpowiadać z tego co napsialem zaleta taka ze co 2 tygodnie są labory, ale przedmioty na zmiane lecą więc i [...]

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/31/2011 9:47:13 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ****a! Baby to c***e. *******e ide spać nara

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/31/2011 10:26:16 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Mike no ja też :) Strecho sog chyba nie jest tego warty :) Baby to c***e ? Coś mi tutaj nie pasuje w tej wypowiedzi . Zmieniony przez - Burn3d w dniu 2011-05-31 22:28:40

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/31/2011 10:27:50 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    plugin robisz ciasto identycznie jak na pizze, tylko dodajesz "zdrowych dodatków" np. siemie lniane, otręby. Wszystko dokładnie zagniatasz i zostawiasz do wyrośnięcia. Taką puchatą bułę wrzucasz do piekarnika - 180*C 35/45min i gotowe :D

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/21/2012 10:38:23 PM Szacuny postu: 1 (cały temat: 3)
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    plugin robisz ciasto identycznie jak na pizze, tylko dodajesz "zdrowych dodatków" np. siemie lniane, otręby. Wszystko dokładnie zagniatasz i zostawiasz do wyrośnięcia. Taką puchatą bułę wrzucasz do piekarnika - 180*C 35/45min i gotowe :D Będę musiał tego spróbować, dzięki! A nie wiesz ile ciasto utrzyma się w lodówce? Nie można go zamrozić pewnie? [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/22/2012 11:30:47 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 3)
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    nie potrafisz w jedną stronę to próbujesz w drugą. %-) Nie nie napisałaś, że żytnia jest zła i nie o tym tu mówimy, bronisz pszenicy i ciągle kręcisz się w koło, w okół otrębów, które a)w zbilansowanej odpowiednio diecie specjalnie potrzebne nie są b)ich źródeł jest xxx, nie tylko pszenica c) w końcu jak google bolą - [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/17/2013 9:56:05 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 3)
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    40min w piecu / 180*C Gotowa :) w środku jest dosyć kleista, ale jak doda się dodatków "hamburgerowych" ... mmmm niebo w gębie :DD /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/7b377dd8618a41ef8c7208a9052599da.jpg

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/17/2013 9:52:15 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 3)
  • Zdrowe hamburgery

    Post
    Kuchnia SFD

    próbowałaś trzymać je tak dwa/trzy dni? z torbami mnie puszczą jak będę piekarnik co chwilę odpalał :D wczoraj pizze zrobiłem z takiego ciasta : 2 szklanki mąki razowej pszennej, 60ml oliwy z oliwek, szczypta cukru i soli, drozdze. Jak wyrosło(2,5h) na szklaną półkę żaroodporną, na to przecier z czosnkiem, bazylia, oregano, zielem prowansalskim i [...]

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/26/2013 10:54:58 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 3)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Plan do 10 grudnia-do pierwszego treningu Bartka ze swoim trenerem i Hubertem Kulzyńskim : -konsultowałem się dziś z Waldim-spróbujemy zrobić jeszcze przed programem analizę składu ciała na Tanicie. Jest tylko jeden problem-czy waga jestprzygotowana na masę Bartka? Jeżeli tak-to 10 grudnia będą wyniki . Plan na 10 grudnia - działania w trzech [...]

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/23/2016 11:15:24 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 52)
  • Kryptonim : Kolos 180 >140,czyli redukuj z nami do lata 2017

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Kim jest Dr. Marciniak? Specjalistą zajmującym się układem stomatognatycznym człowieka. Małe sprostowanie teraz już profesor. Jak przedstawiał mi swoje wyniki badań był doktorem habilitowanym, a było to już ponad 20 lat temu. Kurcze jak ten czas leci... Wiesz, ja bardzej szukałem informacji na temat tego co naprawdę powiniśmy jeść od strony [...]

    Odpowiedzi: 354 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/13/2017 3:07:58 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 52)
  • Paul Dillet

    Post
    Z archiwum kulturystyki

    a mi sie w c*** podobaja jest s****ielme i hardkorem wiesniacko ubieraja kazdy ma swoj styl a on był wyjatkowy. 1.fran mcgrath. 2.chris cormier. 3.dillet. 4.kovacs. i ***ac hejterow

    Odpowiedzi: 259 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/12/2010 1:10:05 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 11)
  • Dlaczego warto robić HIIT dla wyszczuplenia ud

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Human skeletal muscle fiber type alteration with high-intensity intermittent training. Eur J Appl Physiol Occup Physiol. 1985; 54(3):250-3 (ISSN: 0301-5548) Simoneau JA; Lortie G; Boulay MR; Marcotte M; Thibault MC; Bouchard C The response of muscle fiber type proportions and fiber areas to 15 weeks of strenuous high-intensity intermittent [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 18689 Data: 7/27/2008 2:50:04 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Lejjla - najważniejsze że smakuje :-D starszy zakwas na pewno bj aktywny, ale myślę że duże znaczenie ma też czas i warunki wyrastania samego chleba (mi kurczę wciąż wychodzi kleisty i raz rośnie raz nie, jak wkładam na ~30st.C do piekarnika to rośnie, a wcześniej może sobie i 12h stać w pokojowej temp. i kicha :-|) jak zakwas w lodówce to nie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/28/2011 10:13:41 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Jak jest świeży to zawsze się rozmazuje (przynajmniej mój). A do wyrośnięcia jest sobie w 20'C na całą noc, może na zbyt krótko zostawiasz? Tylko wiesz, to jest też kwestia zakwasu z tego co pisała Oveja, im starszy tym lepszy. Mi chleb wyszedł bez zastrzeżeń dopiero za 3 razem. ;-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/28/2011 9:54:19 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • znów nie mogę editować; C ale podaję link http://wiem-jem.pl/media/images/products/processed/1517/1.jpg

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/19/2012 11:42:33 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Wziął się i rozpadł:) Chleb piekłam w ok. 200 st. C, przez ok. 50 min. Wyjęłam z pieca i chcąc sprawdzić jak wyszedł zabrałam się za wyciągnie chleba z keksówki. Mam piecyk gazowy, bez termoobiegu, nie do końca jeszcze go czuję, więc chleb przypalił się trochę od dołu. Mimo że wysmarowałam formę tłuszczem - nie odchodził. Chwyciłam zatem za [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/11/2012 9:30:30 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • c.d. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/7a2f5dbe1d7f4ea981d81c9034cd62d4.jpg /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/d0416ad68db84912a4f98cf3aca17a31.jpg

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/3/2012 8:30:37 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Laski czy orientujecie się czy błonnik husk psyllium to będzie zasadniczo to samo co colon c? Pytam w kwestii frykadeli rybnych z przepisów ;)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/4/2013 5:53:52 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • A bo mam akurat colon c i stoi nieużywany, to może się nada do zagęszczania. Husk to łupina, z tego co ja się znam na angielskim ;p a psyllium to ta babka :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/5/2013 12:03:53 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • A ja dostałam dziś kombuchę i mam robić napar.W przepisie który był dołączony są takie proporcje: pół litra wody,łyżeczka herbaty,łyżka duża cukru,kombucha(moja ma ok 7 cm średnicy),starter.I tu moje pytanie do dziewczyn które się znają. Nie za mało tego cukru??Czy wody ??Czytałam na aukcjach że daje się litr wody i 100-125 g cukru.A w tym c mi [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/29/2013 12:37:17 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)