SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

c

  • Wiek: 35 lat Wzrost: 176cm Staż treningowy obecnie: nieprzerwanie od 2013-09-01 Staż treningowy wcześniej: ~4 lat z przerwami Obecny cel sportowy: budowa dobrej jakościowo masy mięśniowej do maja, następnie redukcja do lipca 2013. Dieta obecnie: IF Dieta na masę: lowcarb z rotacją weglowodanową Trening obecnie: Trening A. 1. Wyciskanie sztangi [...]

    Odpowiedzi: 1011 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/14/2014 11:24:59 AM Liczba szacunów: 0
  • Redukcja przy chorobie jelit

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    PS. Osobiście używam jeszcze 100% olejku eterycznego z oregano (86% karwakrolu), dodaje 5 kropli do łyżki oleju. Działa głównie jako antybiotyk w moim wypadku, nie wiem czy w Twoim będzie przydatny http://www.zanehellas.com/wp/wp-content/uploads/2016/09/super100a.jpg PS2. W ogóle ciekawy jest koncept forsujący to, że Crohn ma silne podłoże w [...]

    Odpowiedzi: 39 Ilość wyświetleń: 13015 Data: 9/6/2017 4:26:27 AM Liczba szacunów: 0
  • nie ta buzka weszla ....wracajac do tematu: CZwartEk - dzien nr.1 A. wyciskanie sztangi na lawce prostej 5 serii 3-5 powtorzenia 120 sekund przerwy pomiedzy T1:5x80kg/5x90/5x95/3x100/3x100 B. wyciskanie hantlami na skosie - maly skos! 4 serie 6-8 powtorzen 90 sek. Przerwy T1:8x45lb/8x50/8x50/8x55 C. Pompki na poręczach z obciążeniem 4 serie [...]

    Odpowiedzi: 509 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/30/2009 9:29:12 PM Liczba szacunów: 0
  • czwArtEk - dzien nr.8 za mna tydzien cykliku kilka drobnych zmian w diecie - poprawione tez gramatury bialka + kilka innych zmian,wiecej supli tj. porcje normalne i boilansik w gore Mialem zaczac za tydzien - ale teraz zmienielm - oczym mowa wczesniej...... Dzis przylecialo kilka supli do mnie .......razem z moja dziewczyna jakas akcje miala z [...]

    Odpowiedzi: 509 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/5/2009 11:01:05 PM Liczba szacunów: 0
  • DZIEŃ 12 sobota 13/04/2013 DIETA: bezglutenowa / niedoczynność/ wliczanie warzyw ROZKŁAD: 100g B/ 80g T/ 70 g WW/ 1400 kal PŁYNY: woda Cisowianka, kombucha, pokrzywa, mięta, czarna,owocowa SUPLEMENTACJA I LEKI: Omega3, Vit C// Euthyrox 100, Asparaginian extra, Vit B6, Tialorid, Selen+E MISKA: [...]

    Odpowiedzi: 953 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/13/2013 8:54:15 PM Liczba szacunów: 0
  • c.d. PŁYNY: woda Cisowianka, herbata czarna, kombucha WARZYWA: cebula, pomidory MISKA: http://img841.imageshack.us/img841/7025/o1hh.png AKTYWNOŚĆ: trening siłowy ROZGRZEWKA: wypady, podskoki, wymachy itp. TRENING B ostatni trening B 1. thrusters (3x10 , 60 sek przerwy) 10*21kg 10*21kg 10*22kg 9*22kg 10*23kg 8*23kg 2. wypady dalekie (3x10/ na [...]

    Odpowiedzi: 953 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/23/2013 10:20:47 PM Liczba szacunów: 0
  • DZIEŃ 46/70 czwartek 26/09/2013 REGENERACJA dzień 18 DIETA: LC / bezglutenowa / niedoczynność/ wliczanie warzyw ROZKŁAD: 100gB/80gT/120ww/1600kal SUPLEMENTACJA I LEKI: Euthyrox 75, Vit B6, Tialorid, Selen+E, Kaldyum, Chela-Mag B6, tabletki ze skrzypem, multivitamina, vit C, melatonina PŁYNY: woda Cisowianka, herbata czarna, kombucha, kawa [...]

    Odpowiedzi: 953 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/26/2013 7:46:34 PM Liczba szacunów: 0
  • c.d. NOWY ROZKŁAD: 85gB/70gT/150ww/ok.1600kal DIETA: LC / bezglutenowa / niedoczynność/ wliczanie warzyw SUPLEMENTACJA I LEKI: Euthyrox 75, Vit B6, Tialorid, Selen+E, Kaldyum, Chela-Mag B6, tabletki ze skrzypem, multivitamina, vit C, melatonina PŁYNY: woda Cisowianka, herbata czarna, kombucha, kawa, herbata owocowa TRENING: aero na orbim [...]

    Odpowiedzi: 953 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/29/2013 9:04:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Jaki Trening?

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    CZe wszystkim!!!!!!!!!!1 Narazie nieprześle wam jeszcze planu treningowego bo jest w przepisywaniu, a jutro wyjeżdzam pod namiot do końca weekendu.;-))))trohe sie zaleje;-)))) Narazie przesyłam przedsmak tego co będzie-- (fragm. z gazety-" Rok podzielono na szeregi cykli, a każdy cykl miał inne zadanie i charakreryzował się inną [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2114 Data: 7/26/2001 10:28:47 AM Liczba szacunów: 0
  • rescuediver - Jak ogólnie się czułeś po SR-09099, możesz swoje samopoczucie na treningu i w dniu codziennym, jakieś skutki uboczne? Jeszcze jedno, skoro SR działało tak dobrze z Brown dlaczego zmieniłeś firmę ? Zmieniony przez - senod w dniu 2019-02-15 17:08:06 SR9009 pierwszy tydzienzadnego odczucia , jak wspomnialem wyzej dopiero od 2 tyg [...]

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/15/2019 5:22:51 PM Liczba szacunów: 1
  • No wiec czułem sie na tyle zle ze zdecydowałem sie pojechać na pogotowie. Zmierzyli mi ciśnienie które wyniosło 170 na ileś tam, juz nie pamietam. Puls 100. EKG ok z tego co mi sie wydaje gdyż jeszcze mnie lekarz nie widział. Póki co czekam dalej i zobaczymy co powiedzą Miałem podobnie po ostarynie z Core Labs. Ciśnienie skakało, bolała głowa i [...]

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/17/2019 3:13:43 PM Liczba szacunów: 1
  • Tak jak mówiłem, ,że pokaże badania jak to tam chula i wydaje mi sie, że lipa jest troche hmm To tak, te badania były robione po redukcji na cardarynie (30 września). Leciało przez 8 tyg(1-4 10mg/ed, 4-8 20mg/ed) ALT 24 U/l < 41 AST 20 U/l < 37 Cholesterol całkowity 129,0 mg/dl (140,0 — 190,0) (myśle, ze GW zrobiło swoje :) ) HDL 47,8 mg/dl > [...]

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/27/2019 5:39:19 PM Liczba szacunów: 1
  • Tutaj badania z 23.10. ALT 29 U/l < 41 AST 23 U/l < 37 Cholesterol całkowity 132,1 mg/dl 140,0 — 190,0 HDL 42,4 mg/dl > 40,0 Nie-HDL 89,7 mg/dl Cholesterol LDL 76,64 mg/dl Triglicerydy 65,3 mg/dl < 150 Parametr Wartość Flagowanie Jednostka Zakres prawidłowy Prolaktyna 289,4 mlU/l 98,0 — 456,0 Hormon wzrostu 0,10 ng/ml < [...]

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/27/2019 5:40:27 PM Liczba szacunów: 1
  • Na mk prawie dwa miesiace Zmieniony przez - A1B2C3 w dniu 2019-11-07 09:08:19 Berberyna w dwa dni ci nie pomoże . Ja tez miałem probl c cukrem . Ale berberyna pomogła i nadal biorę mk

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/7/2019 9:21:12 AM Liczba szacunów: 0
  • Na mk prawie dwa miesiace Zmieniony przez - A1B2C3 w dniu 2019-11-07 09:08:19 Berberyna w dwa dni ci nie pomoże . Ja tez miałem probl c cukrem . Ale berberyna pomogła i nadal biorę mk il mg berberyny bierzesz ? I jakie mogą być negatywne skutki cukru ponad 100 ? Zmieniony przez - Headspace w dniu 11/7/2019 9:38:05 AM

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/7/2019 9:23:32 AM Liczba szacunów: 0
  • Dużo pytań o MK, to wam swojego posta przekleje. Może się przyda. Podejdę wreszcie do tematu MK-677 (Ibutamorenu). Teraz jak jest ban na SARMy okazał się prawdą to widać zwiększone zainteresowanie nimi, oraz środkami typu MK, czy GW. Napisze raczej z perspektywy swojej i podopiecznych. Do tego moje bezcenne przemyślenia :-D Dodaje parę słów o [...]

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/19/2019 12:38:43 AM Liczba szacunów: 14
  • Nie powiem Ci jakie przerwy byłyby dobre, bo jechałem bez przerwy całe pct aż do kolejnego cyklu ale badania pokazały, że pod koniec już nie było tego samego efektu co na początku. Myślę, że miesiąc odpoczynku powinien wystarczyć, czyki 3m-ce on 1m-c off ale i tak najlepiej potwierdziłbym to badaniami. Podkreślam jednak, że są to wyłącznie moje [...]

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/20/2019 6:41:33 PM Liczba szacunów: 1
  • Nic ,nie bedzie wszytsko bedzie po staremu A vitamina C też pójdzie w górę i będą wałki?

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/30/2019 1:46:10 PM Liczba szacunów: 1
  • C już dawno wałowana ..... 1 g tam za hoooya nie ma :-) Zmieniony przez - Lux1980 w dniu 2019-12-30 13:56:16

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/30/2019 1:55:40 PM Liczba szacunów: 4
  • MK-677 Podejdę wreszcie do tematu MK-677 (Ibutamoren). Teraz jak jest ban na SARMy okazał się prawdą to widać zwiększone zainteresowanie nimi, oraz środkami typu MK, czy GW. Napisze raczej z perspektywy swojej i podopiecznych. Do tego moje bezcenne przemyślenia :-D Dodaje parę słów o grelinie, bo to temat pomijany. Macie też dwa linki do badań, [...]

    Odpowiedzi: 16570 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/25/2020 10:35:52 AM Liczba szacunów: 6