SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

c

  • ROZSTĘPY - wątek ogólny

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Po pierwsze daruj sobie gainery i inne odżywki, widać nie służą Ci, tak samo jak nie służyły mnie. (a właściwie to była tylko dieta i mono kreatyny) Wiesz jak jest, nie dla każdego jest wszystko... wiem o co chodzi z wakacjami, przerabiam ten temat od 9 lat co roku i już powiedziałem sobie dosyć, bo :)) koksów nie brałem tylko zap*****lałem i co [...]

    Odpowiedzi: 130 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/25/2011 11:06:49 AM Liczba szacunów: 0
  • ROZSTĘPY - wątek ogólny

    Post
    Zdrowie i Uroda

    OJ tak, wiem cos o tym, przegapiłem.... Dalszemu wystepowaniu rozstepow zapobiegaja kremy, no i zmiana treningu ;-) Zielona herbata przy tym, witamina C i moze pomoc ZMA bo cynk tam jest.

    Odpowiedzi: 130 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/12/2011 8:16:55 PM Liczba szacunów: 0
  • DT - VVIZARD

    Post
    Strength & Endurance

    Poniedziałek 05.12.2016 A - SIŁA Back Squat 5RM 82.5, 92.5, 102.5, 112.5, 122.5 Press 2,2,2,2,2 45, 50, 55, 60, 62.5 B - WOD TEAM of 2 AMRAP 12min 40 Clean & Jerk 50kg 80 Wall Ball 9kg 240 Double Unders REST 3min AMRAP 8min 6 Clean & Jerk 50kg 12 Wall Ball 9kg 36 Double Unders alternate Wynik: 1 runda + 40 / 5 rund + 6 C - Accessory 3 round [...]

    Odpowiedzi: 1648 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/5/2016 6:53:43 PM Liczba szacunów: 0
  • 1 Dzień wiosny przywital mnie jakims dziadowskim wirusem ktory mnie rozłozył, dlatego niedalem wypiski.Lezałem caly dzien w łózku z goraczka i katarem.Dietka trzymana ale bardzo ciezko wchodzilo.Nafaszerowalem sie witamina c i theraflu co troszke pomoglo. Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/22/2011 8:35:47 PM Liczba szacunów: 0
  • DT redukcja Maria1209

    Post
    Ladies SFD

    Czas na powrot do prowadzenia dziennika, musze znowu zabrac sie za regularne wpisy, bo zaczynam sobie za duzo pozwalac a jak do wszystkiego sie publicznie przyznaje to mi wstyd i automatycznie sie pilnuje :-D Zaczne od momentu na ktorym skonczylam, czyli pobytu we Wloszech. Nienajlepszy etap wyprawy, w zwiazku z kradzieza sporo nerwow, dodatkowo [...]

    Odpowiedzi: 602 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/4/2016 9:29:18 AM Liczba szacunów: 2
  • DT redukcja Maria1209

    Post
    Ladies SFD

    24.11 DNT Miska Sniadanie jajecznica z parmezanem, zytni na zakwasie, salatka Lunch grzanki z chleba zytniego z mozzarella, pol.wieprzowa, pieczarkami, jablko Obiad ryz z krewetkami, ananasem i mleczkiem kokosowym Kolacja placki dyniowe z kremem kakaowym, malinami i kiwi- z pol placka zjadl mi kot- jemy przy nim wszystko, czesto mieso i nic- a tu [...]

    Odpowiedzi: 602 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/27/2016 11:08:34 PM Liczba szacunów: 0
  • DT redukcja Maria1209

    Post
    Ladies SFD

    Hm no bo jak wywale wszystkie cwiczenia na barki z treningu B to zostana tylko 3 pierwsze. Myslalam zeby dodac wtedy cos na zadek albo zabawy na roznowage i wzmocnienie core- na bosu itp. Tam tez barki pracuja, przy planku czuje, ostatnio pare pompek zrobilam-. nienajlepiej. Plan obecnie wyglada tak TRENING A NOGI, POSLADKI, BIC, TRIC 1.Ht z guma [...]

    Odpowiedzi: 602 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/27/2017 2:16:01 PM Liczba szacunów: 0
  • http://www.youtube.com/watch?v=paZZFIrVlWA Zmieniony przez - chudy001 w dniu 2010-05-03 12:21:42

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/3/2010 12:20:07 PM Liczba szacunów: 0
  • Saida żebym tylko nie była szersza niż wyższa :)) Magda mam nadzieje %-) Oveja Tobie już odpowiedziałam %-) Viki nie zdaje :-P, to redukcja niby nic nie powinno rosnąć %-). Za dużo żarcia Dobra walić talie, będę NRD-owską pływaczką :-)) _________________________________________________ Trening ( zamieniłam tygodnie bo ten trening w 1. tygodniu [...]

    Odpowiedzi: 1809 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/22/2012 10:56:50 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] sumo %-) 5x 5/4/3/2/1 3010 5x55kg / 4x57,5kg / 3x60kg / 2x62,5kg / 1x65kg C. Chest dips zamiast WL 5x 5/4/3/2/1 3010 5x1,25kg / 4x2,5kg / 3x4kg / 2x5kg / 1x7,5kg D. Wiosło nachwyt w opadzie 5x 5/4/3/2/1 3010 5x35kg / 4x37,5kg / 3x40kg / 2x42,5kg / 1x54kg + 30 aero _____________________________________ A - zapas B - w ch** zapasu C - zapas D - też [...]

    Odpowiedzi: 1809 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/23/2013 4:31:09 PM Liczba szacunów: 0
  • Niby tak ;-) Dół A1. Przysiad 6x 6/5/4/6/5/4 3010 6x42,5kg / 5x45kg / 4x47,5kg / 6x45kg / 5x47,5kg / 4x50kg A2. Wspięcia stojąc jednonóż 6x10-12 3010 12x10kg / 12x10kg / 12x10kg / 12x12,5kg / 11x12,5kg / 11x12,5kg B1. Przysiad przedni stopy wąsko 6x 6/5/4/6/5/4 3010 6x32,5kg / 5x35kg / 4x37,5kg / 6x35kg / 5x37,5kg / 4x40kg B2. Wspięcia siedząc 6x [...]

    Odpowiedzi: 1809 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/9/2013 5:45:22 PM Liczba szacunów: 0
  • to forum sportowe, nie mówi się tu takich rzeczy%-) ____________________________________________ Rano - 35 minut aero popołudniu siłowy Dół A1. Przysiad 6x 5/4/3/5/4/3 5x45kg / 4x47,5kg / 3x50kg / 5x47,5kg / 4x50kg / 3x52,5kg A2. Wspięcia stojąc jednonóż 6x8-10 10x10kg / 10x12,5kg / 10x12,5kg / 10x15kg / 9x15kg B1. Przysiad przedni 6x [...]

    Odpowiedzi: 1809 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/16/2013 10:06:36 PM Liczba szacunów: 0
  • nic nie pstryknęłam :-( ________________________________________ Miał być wczoraj trening ale nie było bo odsypiałam %-) 24.03 rano 37 minut aero wieczorem Nogi A1. Przysiad 6x 3/2/1/3/2/1 3010 3x52,5kg / 2x55kg / 1x57,5kg / 3x55kg / 2x57,5kg / 1x60kg A2. Wspięcia stojąc jednonóż 6x6-8 8x12kg / 8x15kg / 8x15kg / 8x17kg / 8x17kg / 8x17kg B1. [...]

    Odpowiedzi: 1809 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 3/24/2013 8:40:19 PM Liczba szacunów: 0
  • WTOREK – 25.05 - DT ******************** MC "Bilans na '0'= 2860kcal ww ~50% fat ~50% T1: kcal= 2653 Bialko= 283g=3,0g/kgmc Fat= 89g=0,9g/kgmc WW= 189g=2,0g/kgmc ******************** Dieta & suplementacja Dzis troche wiecej zdjec - odnosnie supli - przepraszam za ilosc ale dam cala suplementacje periworkout (przed/na/po). [...]

    Odpowiedzi: 1154 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/26/2010 4:17:01 PM Liczba szacunów: 0
  • Poniedziałek 07.06 - DT I posiłek: płatki owsiane (60g) Hi Tec - ANABOLIC PROTEIN (40g) OMEGA 3 (2g) II posiłek: ELITE Whey Protein (30g) Dymatize Flud 100% Waxy Maize (35g) III posiłek: Mięso z piersi indyka bez skóry (200g) Brokuły (200g) Oliwa z oliwek (20g) OMEGA 3 (2g) IV posiłek: Jaja kurze całe (200g) Ser twarogowy chudy (100g) Hi [...]

    Odpowiedzi: 1154 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/7/2010 10:18:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Redukcja pumbka20

    Post
    Ladies SFD

    Ankieta, wymiary i dieta z dwoch ostatnich dni: Wiek : 22 Waga : nie mam wagi,ale zwaze sie na silowni (w ubraniach i nie na czczo- stoi przy wejsciu ;) ) Wzrost : 181 Obwód w biuście : 100 Obwód pod biustem : 81 Obwód talii w najwęższym miejscu: 79 Obwód na wysokości pępka : 96 Obwód bioder (kosci biodrowe): 104 Obwód uda w najszerszym [...]

    Odpowiedzi: 240 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/15/2015 9:49:53 PM Liczba szacunów: 0
  • rescuediver - Jak ogólnie się czułeś po SR-09099, możesz swoje samopoczucie na treningu i w dniu codziennym, jakieś skutki uboczne? Jeszcze jedno, skoro SR działało tak dobrze z Brown dlaczego zmieniłeś firmę ? Zmieniony przez - senod w dniu 2019-02-15 17:08:06 SR9009 pierwszy tydzienzadnego odczucia , jak wspomnialem wyzej dopiero od 2 tyg [...]

    Odpowiedzi: 13942 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/15/2019 5:22:51 PM Liczba szacunów: 1
  • No wiec czułem sie na tyle zle ze zdecydowałem sie pojechać na pogotowie. Zmierzyli mi ciśnienie które wyniosło 170 na ileś tam, juz nie pamietam. Puls 100. EKG ok z tego co mi sie wydaje gdyż jeszcze mnie lekarz nie widział. Póki co czekam dalej i zobaczymy co powiedzą Miałem podobnie po ostarynie z Core Labs. Ciśnienie skakało, bolała głowa i [...]

    Odpowiedzi: 13942 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 8/17/2019 3:13:43 PM Liczba szacunów: 1
  • Tak jak mówiłem, ,że pokaże badania jak to tam chula i wydaje mi sie, że lipa jest troche hmm To tak, te badania były robione po redukcji na cardarynie (30 września). Leciało przez 8 tyg(1-4 10mg/ed, 4-8 20mg/ed) ALT 24 U/l < 41 AST 20 U/l < 37 Cholesterol całkowity 129,0 mg/dl (140,0 — 190,0) (myśle, ze GW zrobiło swoje :) ) HDL 47,8 mg/dl > [...]

    Odpowiedzi: 13942 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/27/2019 5:39:19 PM Liczba szacunów: 1
  • Tutaj badania z 23.10. ALT 29 U/l < 41 AST 23 U/l < 37 Cholesterol całkowity 132,1 mg/dl 140,0 — 190,0 HDL 42,4 mg/dl > 40,0 Nie-HDL 89,7 mg/dl Cholesterol LDL 76,64 mg/dl Triglicerydy 65,3 mg/dl < 150 Parametr Wartość Flagowanie Jednostka Zakres prawidłowy Prolaktyna 289,4 mlU/l 98,0 — 456,0 Hormon wzrostu 0,10 ng/ml < [...]

    Odpowiedzi: 13942 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 10/27/2019 5:40:27 PM Liczba szacunów: 1