czy ma ktos do sprzedania sprzet kulturystyczny z tarnowa i okolic? bardzo pilne! chodzi o laweczki sztangi sztangielki obciazenia i maszyny !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja ma do sprzedania lawecke uniwersalan i stojaki pod sztange tylko ze okolice krakowa
...
Napisał(a)
witam,ja jestem z nowego sącza,i myślę iż byś mógł przyjechać na naszą siłownię ,,,,,,,bo właściciel sprzedaje kilka maszyn profesjonalnych i dużo hantli,,,,jakieś gryfy,,, to byś pewnie coś wybrał,,,,,,sprzęt używany ale pierwsza klasa,ćwiczyłem cały czas na nim,,tylko nie wiem ile sobie będzie cenił,,,,zawsze możesz przyjechać zobaczyć,, to tylko 60 km,jak co to daj mi znać podam Ci nr ,telefonu do niego i się umówiciena któryś dzień,,
...
Napisał(a)
jestem bardzo zaintersowany kupnem nawet całego sprzetu od ciebie. urządzam siłwonie na własny użytek z kolegą w Krakowie. podaj proszę mi tel do siebie albo gg . moj mail [email protected]
Długi
...
Napisał(a)
Kamill88 jestem bardzo zaintersowany kupnem nawet całego sprzetu od ciebie. urządzam siłwonie na własny użytek z kolegą w Krakowie. podaj proszę mi tel do siebie albo gg . moj mail [email protected]
Długi
...
Napisał(a)
wyslij mu pw bo ten temat jest stary
W defensywie nie do pokonania,w ofensywie nie do zatrzymania!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!