[...] w tygodniu ( majonez, ketchup :D:D:D:D ) Hahahahaha widzę, że komuś tu W KOŃCU wróciło poczucie humoru :D Amber - dziś jednak odpuściłam trening. Obudziłam się, chciałam wstać ale zakwas na dupie mi to nieco utrudniał :D Jutro barki polecą z tricepsem a w sobotę... PLECY :) Co do makreli to... NIEBO W GĘBIE. Tylko dlaczego tak mało mogę? :(
Amber - Zgadza się, dziś węgle wyyyyysoko ;) Ale białko nisko, tłuszczy zero także są minusy ;) Rafał - Wczorajszy omlet był przepyszny dzięki sporej ilości orzechów, które w nim smakują nieziemsko. Dlaczego taka kolacja na redukcji? To niby co mam jeść?:D Bartek - Widziałam, że kapuche już jesz, teraz czas na pieczary :D Sylwia- No szczerze [...]
[...] wiadomo ile lat temu ale tak się robi co roku więc ja tak też zrobię. Później nic dziwnego że ludzie jadą za granicę i widzą kobietę bez stanika na plaży i zawał prawie - dlaczego? Bo tak nie wpajali od zawsze..... Na cmentarz wtedy kiedy święto zmarłych a na co dzień niby nikt nie ma czasu bo pracuje (lata po galeriach, mc donald, impreza ze [...]
[...] i od razu mnie łapie %-) moja skóra jest niezniszczalna, nawet na pustyni w Egipcie gdzie latara grzała - 50`C korzystałam z przyspieszacza %-) Doris, prosze tyle samo zdjęć sylwetki ile zdjęć posiłków! coraz lepiej się na Ciebie patrzy :> mam pytanie. skoro nie wychodzisz (chyba?) to dlaczego ta redukcja ?:D wakacyjną formę szykujesz ? :D
Doris, moge tak z ciekawosci zapytac dlaczego masz tylko makaron w diecie na pozostale posilki? Jest lepszy od kasz, czy ryzu? Bo ja tam w druga strone, duzo kasz, a moze powinnam sie przerzucic na makaron
zawsze jak ogladam jakies filmy/filmiki z ladnymi slonecznymi krajobrazami zastanawiam sie, dlaczego mieszkam w Polsce, czemu akurat nie urodzilem sie w jakims fajnym slonecznym kraju, tzn Polska tez jest fajna zeby nie bylo...
Jabłka tam są w sosie? czemu jabłka ? zobaczymy w weekend co to za cuda tworzysz Przepis wyszukany z neta. Także nie odpowiem Ci na pytanie ' dlaczego są w nim jabłka' %-) Powodzenia :-D
-Powiedz mi o swoich początkach w sztukach walki. -Byłem narodowym mistrzem w boksie Kanady 1993r r. Byłem poprostu twardy, atletyczna indywidualnośc, to wszystko. -Jak pierwszy raz usłyszałeś o UFC? -Zobaczyłem w telewizji, myślę że UFC 3 to było moja pierwsza prezentacja w UFC. -I zadecydowałeś uderzyć tam? -Tak pomyślałem że moge to zrobić. -I [...]
to nawet jeżeli uważasz, że wyleciałem z tym kompletnie z dupy to kompletnie nie ogarniam, dlaczego tak się spinasz od razu o to, jakbym nie wiadomo co napisał, trochę więcej luzu :-)
Na bank byś nie zrobił takiej kosy na tłuszczach. Nie wierzę w to. Nie dadzą nigdy takiej twardości i pękatości jak ww choćby skały srały. Dzisiaj miałem ciekawą rozmowę na fb i w sumie, widziałeś kiedyś prosa na tłuszczach? Prócz naszego pseudo pro Piotrkowicza, który uważa, że odkrył na nowo koło i ludzie płacą za pierdoły z internetu? :-) [...]
[...] ktore nie maja w skladzie syropu glukozowo-fruktozowego, albo maja ale nie jako skladnik glowny, to uwazam, ze roznica tak naprawde jest zadna :) A ogolnie to wiedzialem dlaczego carbo, chodzilo mi o to czemu akurat carbo, a nie co innego :P Zmieniony przez - Da_Riusz w dniu 2017-05-09 21:45:39 moze z punktu ekonomicznego, policz sobie ile [...]
[...] w siebie, w to, że na prawdę mogę zrobić mega formę i powalczyć z seniorami. W końcu byłem już w finale MP seniorów jako junior, i to z samymi gwiazdami obok. Udało się raz, dlaczego ma nie udać się drugi? Najpiękniejsza chwila w życiu Rzec by można! No w końcu 8-) Ja myślę, że nawet nie tyle co możesz zrobić mega formę a po prostu zrobisz ot [...]
[...] co chcę, nie? Właśnie chciałbym, żeby Pan mówił, co Pan chce - Najlepsi zawsze wyjeżdżają i to zawsze obniża poziom naszej piłki. A wracają, kiedy sami są już słabsi, więc dlaczego mieliby ten poziom nagle podnosić. Pan chyba do nich należy, prawda? - Owszem, wróciłem, bo na zachodnim rynku już się nie utrzymałem. Gdybym się utrzymał - chyba [...]
[...] poziomy aminokwasow - dlatego wskazane sa znaczne wyzsze poziomu aminokwasow poprzez spozywanie bialka szybkowchlanialnego. Do tej pory nie do konca jest poznany mechanizm dlaczego szybkowchlanialne bialka sa lepiej wykorzystywane niz wolnowchlanialne bialka. Jednak wszystko wskazuje na to ze poziom aminokwasow dostepnych odgrywa zasadnicza [...]
[...] Tak- miałem na myśli większość. Wyniki badań? Zerknij na komentarze pod pierwszym lepszym takim filmikiem. Większość z nich brzmi. Super, Świetne, skuteczne, przydatne. "A dlaczego nie miałby to być umiejętności techniczne?" Bo jak ktoś nie jest upośledzony i ma nóż, którym atakuje agresywnie, a nie stoi i się patrzy to techniki są nieskuteczne [...]
LUCJAN FUDAŁA WIERZĘ W SWOJE UMIEJĘTNOŚCI „Zdobywca lewej ręki zeszłorocznego Pucharu Świata Zawodowców w kat. do 95 kg - Lucjan Fudała z Jaworzna wszedł do finału XIX Mistrzostw Europy 2009 w kategorii do 100 kg ręki lewej. Mimo, że doszedł do finału bez porażki, musiał oddać wyższości lepszemu reprezentantowi Rumuni - Jonowi Onczesku. [...]
[...] uwierzyć ze ma przed sobą inna osobe. cialo i umysl na pewno są połaczone, Wiadomo gwałt to nieopisywalna trauma i tu nie smialbym powiedziec, ze komus pomoze dieta, ale dlaczego niektórzy z wojną i przezyciami na niej sobie po powrocie poradza, a inni nie. Tutaj juz kazdemu zolnierzowi, na ktorego nie działaja leki zlaecilbym spojrzec nie [...]
[...] stworzeniem tego arkusza chudłem powolnie dlatego że jadłem ok 2200 kCal dowiedziałem się tego robiąc ten arkusz bo trzeba było policzyć co się je i ile, to uzmysłowiło mi dlaczego jest jak jest. Także od 25 stycznia arkusz zaczął wyliczać zapotrzebowanie kaloryczne zależnie od wagi wprowadzonej w danym dniu. Dobra mamy więc to 1500k|Cal: 2g [...]