[...] jestem umówiony na nogi , ale odczuwam taki dyskomfort w dolnym odcinku kręgosłupa i to wyraznie w jednym miejscu nawet chodzic nie moge że nie wiem co się dzieje i od czego to... :/ Waga w dól 92,7 nie było jeszcze tak mało także widac ze wszystko idzie do przodu :) Małe zmiany w diecie zamiast twarogu na kolacje wjezdza karkówka 200g+ [...]
[...] ćwiczyć 2 razy klatkę i triceps. 2. Idź do lekarza. 3. Dobrze jest. 4. Jak możesz w domu to ćwicz w domu, zawsze przyda się parę kcl więcej ;) 5. Nie są to optymalne efekty, ale czego się spodziewać bez diety. 6. Raczej to odradzam, bo mięśnie potrzebują czasu na regenerację. 7. przed to 35/45 min a po to od razu jak dasz rady coś zniamkać;)
[...] wracałam do stanu wyjściowego i czasem coś mi przybywało. Dwa razy stosowałam dietę kapuścianą, ale po niej najpewniejsze było tylko jo - jo. Aż wreszcie kiedyś przypadkowo przeczytałam co nieco o Montim i myślę,że to jest to czego szukałam, bo nie chodzę głodna no i jakieś tam zmiany są zauważalne. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. andrea_l
[...] Dziewczyny ja naprawdę chudnę. Przestrzegam diety dość rygorystycznie. Przyznam, że jest to kłopotliwe (szukanie produktów w sklepach i stanie przy garach z notesem , by czegoś nie pomylić). Dziś np. gotowałam 3 obiady:dla męża (zwyczajny), dla siebie i jednej córki (MM) i dla drugiej (wegetariański). Obłęd. Cudowne jednak jest, że naprawdę [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] otrzymanego w procesie ultra i mikrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]