[...] ostatnio znajomy pojechal passatem do niby warsztatu co mialo juz jakis wyglad..wspolnego jak gowno z dupa wiec cos tam mieli. i pyta sie "mechanika" czym sie zajmuje,jaka ma profesje..on robi wszystko.od razu wiadomo burak zapchlony.klientki sie woza jak mogą,przychodzi rozmowa z irolem to Sorry,can't understand albo [...]
[...] pierwszym kravaciarzem na forum Jeżeli poczułeś się dotknięty przepraszam. W nic nie wkładam kija. Po drugie fakt jest faktem, że naprawdę mnóstwo ludzi nie ma pojęcia o czym pisze, nieraz się o tym przekonałem. Po trzecie nie chce żadnej pyskówki ani udowadniania nikomu niczego. W aikido się troszkę orientuje - ćwiczyłem 3 lata posiadam 4 [...]
Dobrze, że rozpisujesz swoje treningi ale jeszcze lepiej będzie jeśli wpiszesz ilość powtórzeń i obciążenie. Za jakiś czas nie będziesz pamiętać ile na czym wycisnęłaś, jak długo trzymałaś planka lub jaka to była max ilość pompek. Wiedza ta pomoże Ci przede wszystkim w planowaniu progresu. Pozdrawiam:-) Zmieniony przez - agatha38 w dniu [...]
[...] mowa o dodaniu miodu przed ich upieczeniem, jak to się ma do prawdy ze miód pod wpływem temperatury traci swoje zdrowotne właściwości? Czy w związku z tym nie lepiej dodawać go po usmażeniu placków? 2. Na czym smażyć placki? Czytałem parę artykułów i nie mam jednoznacznej odpowiedzi, z racji głównie dość wysokiej temperatury i czasu smażenia ?
[...] usmażeniem, jak to się ma do prawdy ze miód pod wpływem temperatury traci swoje zdrowotne właściwości? Czy w związku z tym nie lepiej dodawać go po usmażeniu placków? 2. Na czym smażyć placki? Czytałem parę artykułów i nie mam jednoznacznej odpowiedzi, z racji głównie "dość" wysokiej temperatury i czasu smażenia ? oliwa/oliwa extra [...]
[...] nie objawia sie zapchaniem jelit, to sa zupelnie inne problemy co na to specjalista, co on mówi na twoja diete? W sumie straszne rzeczy opisujesz a jesz to wszytsko o czym mowisz, ze sprawia ci problemy Zdajesz sobie sprawę ze powinnaś odstawić na zawsze chleb, platki, corn... a nie raz na tydzień, w produktach gotowych masz taka [...]
Wazne ze sa jeszcze poczciwi ludzie ktorzy ogladaja ten dziennik i dlatego bede go prowadzil i wklejal rozne wypiski ;-) Ktos pytal na czym smigam wiec wklejam ;-) Kawasaki Z800 2015r, zmieniony wydech i kanapa, dolozony licznik biegow ;-) /SFD/Images/2016/7/7/5bab92cbf3e34ac7bd2f6825ec98438a.jpg [...]
139zl w carrfurze czy jakoś tak.. ;) taki jak był kiedyś w telezakupach mango xDD a Ty na czym te swoje mięska robisz? bo właśnie mam smak na coś, co wygląda jak to Twoje jedzonko ;/ musisz stworzyć temat chyba ze swoimi przepisami na posiłki;P
[...] (bez sztucznie dodawanych witamin). Wśród niezbędnych składników pokarmowych w nich zawartych, wyjątkami będą jedynie witamina E, kwasy tłuszczowe omega 6 i omega 3, przy czym te ostatnie w znaczących ilościach występują tylko w oleju lnianym, rzepakowym i sojowym. Dodatek (ale bardzo ważny dodatek) łyżki zmielonego siemienia lnianego lub 20g [...]
[...] ale to kosmicznie wręcz duży ruch. Byłem mocno przemęczony. Na szczęście przypomniałem sobie o prezencie który dostałem od znjaomego. Jedna kapsułka w razie krzyzysu. O czym mowa? O T5 %-) No i nie powiem, że kryzys zniknął. Trening pomio sporego zmęczenia wszedł ekstra. Do tego super samopoczucie. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia. Sam [...]
Nie, zacznij sobie bieżnią/rowerkiem/crosstrainerem czy na czym ci wygodnie (polecam wioślarza jak masz dostęp :-)) i tak samo na koniec. A to co robi ta pani to wytrzymka - spróbuj zrobić sobie w dzień, w którym nie masz siłowni - ale ostrożnie, bo to lajtowo wygląda ale daje po garach. Oczywiście mogła byś próbować po treningu siłowym, ale [...]
[...] burzy a dla tego że porównaj sobie jakość białka w ostwovi a jakość z tego z którego jest robiony np olimp mówie o Polskiej tylko firmie bo szkoda by ci było wiedzieć na czym jest universal np robiony a jest robiony na takiej bazie białka że zapewne nie kupił bys nawet kilo bo poprostu nie masz kasy na tyle.A Troszke puszek mi sie przewineło [...]
[...] się przede wszystkim wielkość mięśni i ich docięcie, dopiero na trzecim miejscu proporcje. co do Kai'a... facet bardziej skupia się na tym, by zaszokować swoim występem na czym traci jego umięśnienie, na które widzowie i sędziowie patrzą dopiero w drugiej kolejności. to nie jest balet a body building. facet powinien skupić się na tym, by [...]
[...] tłumacz mógł tu się nie popisać), na nic mi się to nie zdało, a po powrocie do E+F ból zniknął jak ręką odjął, serio. Z rozciągania wywal ćwiczenia 18, 27, 30, 31, 32, przy czym w miejsce 30 i 31 wstaw inne na rozciąganie mięśnia czworogłowego, za ową zamianę właśnie kolana będą Ci wdzięczne bo wymienione przeze mnie ćwiczenia mocno je [...]
[...] tłumacz mógł tu się nie popisać), na nic mi się to nie zdało, a po powrocie do E+F ból zniknął jak ręką odjął, serio. Z rozciągania wywal ćwiczenia 18, 27, 30, 31, 32, przy czym w miejsce 30 i 31 wstaw inne na rozciąganie mięśnia czworogłowego, za ową zamianę właśnie kolana będą Ci wdzięczne bo wymienione przeze mnie ćwiczenia mocno je [...]
[...] tyłu odchylasz ramiona stojąc prosto). Jeśli będziesz uważał , że na któryś akton jest zamało to dorzuć jeszce jakies ćwizcenie. Bic: 21 rób ale tylko okresowo!! I pytanie czym to robisz? Wgmnie za dużo na wyciągu na biceps. Na wyciągu górnym jednorącz 3s. << out Wsadź uginanie hanrtli z supinacją. Wybierz co chcesz. Stojąc, siedząc na [...]
"Marian czym ten chudzielec Hari może pokonać Schilta? Przecież Schilt jest sporo masywniejszy, silniejszy, a na dodatek sporo wyższy. Schilt by go rozwalił w mgnieniu oka przez ciężkie KO." I co z tego, że jest silniejszy i wyższy? Nicknuckle mam prosbę do Ciebie! Jak nie masz o czymś pojęcia, to nie pisz nic na ten temat, bo Twoje [...]
Ja nie wiem na czym on leciał i nawet jeżeli mówił to mu nie wierze. Dla mnie największymi różnicami pomiędzy złota era a dziś(może posza ogólna masa) jest talia i barki.oba te elementy są dziś nabite i pękate. W latach 70-80 pewnie też dawki mieli duże ale wydaje mi się że insuliny i gh nie brali. Wg mnie najłatwiej poznać czy ktoś leci grubo [...]