SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

testosteron wynik

  • TESTOSTERON wynik

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam mam 18latek i dzis odebralem wynik na badanie testosteronu. Wyniki wyglada tak: 4.36ng/ml a norma: 2.8-8.0 i teraz moje pytanie brzmi czy nie jest to aby troche maly poziom jak na chlopaka 18stoletniego ja uwazam ze bylo by OK jakby bylo z 6.0 ?? co o tym myslicie ???

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 3533 Data: 2008-03-11 16:05:28 Liczba szacunów: 0
  • jaki jest wynik dobry u kobiety w wieku 28 lat testosteron

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    witam zrobiłam badanie testosteronu w 8 dniu cyklu mój wynik to 0.44ng/ml mam 28 lat czy to dobry wynik słyszałam że mój wynik jest za wysoki nie wie co robić czytałam jakieś normy testosteronu ale wszędzie piszą inaczej więc nie wiem proszę o poradę

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1504 Data: 2011-01-01 13:23:24 Liczba szacunów: 0
  • wynik badania hormonów testosteron estrogen prolaktyna

    Temat
    Doping

    Witam dzis zrobilem badanie krwi na poziom hormonów: testosteron, estradiol, prolaktyna. Takie mam wyniki: testosteron 15ng/ml norma 2,8 - 8 estradiol: 10,2pg/ml norma 7,38 - 42 prolaktyna: 10,950ng/ml norma 4,2 - 15,2 Czy może to ktos zinterpretowac? Chcialbym jeszcze dodać ze jestem na cyklu początek tzn 5 tydz: prop 100mg e2d I bold 100mg e4d

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 398 Data: 2017-04-21 18:25:02 Liczba szacunów: 0
  • wynik badania hormonów testosteron estradiol prolaktyna

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam dzis zrobilem badanie krwi na poziom hormonów: testosteron, estradiol, prolaktyna. Takie mam wyniki: testosteron 15ng/ml norma 2,8 - 8 estradil: 10,2pg/ml norma 7,38 - 42 prolaktyna: 10,950ng/ml norma 4,2 - 15,2 Czy może to ktos zinterpretowac? Chcialbym jeszcze dodać ze jestem na cyklu początek tzn 5 tydz: prop 100mg e2d I bold 100mg e4d.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 388 Data: 2017-04-21 18:13:07 Liczba szacunów: 0
  • INTERPRETACJA - badania lab, usg, rtg, inne Q/A

    Post
    Zdrowie i Uroda

    on - 6,9 nmol/l norma 8,640 - 29 => 2,16 ng/ml Estradiol 40,88 pg/ml norma 11.30 - 43.20 LH,FSH w dolnych granicach normy. Od Endokrynologa usłyszałem, że to normalny wynik testosteronu, ale dla pewności zalecił mi zrobić jeszcze wolny testosteron. Wynik wolnego testosteronu - 6 pg/ml norma 1 - 28 Na wizycie kontrolnej dostałem informację, że to

    Odpowiedzi: 1367 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-18 09:20:03 Liczba szacunów: 0
  • Epistane dziele sie informacjami

    Post
    Doping

    Panowie oto sa wyniki hormonow, czy ja jeszcze jestem facetem? Estradiol wynik: 27 pg/ml niby od 8.00 do 43.00 dla mezczyzn Prolaktyna wynik: 9,83 ng/ml 4.04 - 15.2 i uwaga Testosteron wynik: 0,23 ng/ml norma dla mezczyzn w mom wieku to 2,18 - 9,06 tak wiec wszystko jasne, za malo tescia co robić? clomid? HCG? nolva? czy mam kupic perukę

    Odpowiedzi: 104 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-17 08:29:08 Liczba szacunów: 2
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia

    Panowie dzis odebrałem wyniki badan tego tescia z enana testosteron wynik- 14,75ng/ml ,norma min 2,41 max8,27 co mysliscie czy jest ok czy to duzo za mało jak na tescia w 7tyg z tym ze 3szt poszła z nowego pudełka tak jak mowiłem po 10 pakowane ,jest mozliwosc ze jeszcze tamten stary test pakowany po 5sz tak trzyma czy oba są ok??

    Odpowiedzi: 18315 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-03 14:40:30 Liczba szacunów: 0
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia

    Panowie dzis odebrałem wyniki badan tego tescia z enana testosteron wynik- 14,75ng/ml ,norma min 2,41 max8,27 co mysliscie czy jest ok czy to duzo za mało jak na tescia w 7tyg z tym ze 3szt poszła z nowego pudełka tak jak mowiłem po 10 pakowane ,jest mozliwosc ze jeszcze tamten stary test pakowany po 5sz tak trzyma czy oba są ok?? jaką dawke w

    Odpowiedzi: 18315 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-03 16:09:28 Liczba szacunów: 0
  • Odblokowanie po cyklu deca + test.

    Post
    Doping

    inus NIC nie da Hm no co do diety to masz rację bo trzyma się jej konkretnie. Przyszły wyniki - estriadol jeszcze tylko nie dotarł nie wiem dlaczego. Prolaktyna - wynik 7,06 ng/ml (L - 2,64 - H - 13,13) Progesteron - wynik 0,25 ng/ml (L - 0,14 - H - 2,06) Dodatkowo zrobiłem jeszcze testosteron: Testosteron - wynik 10,51 ng/ml (L- 1,75 - H - 7,81)

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 1329 Data: 2015-09-02 15:23:32 Liczba szacunów: 0
  • Testosteron, start.

    Post
    Doping

    Panowie, sorki za zwłokę, ale zrobiłem pełne badania ze skierowania od endokrynologa. Zrobiłem TSH, prolaktynę i testosteron. Wyniki: TSH: Wynik: 3,530 Min: 0,270 Max: 4,200 Prolaktyna: Wynik: 205,20 Min: 86,00 Max: 324,00 Testosteron: Wynik: 370,60 Min: 249 Max: 836 Min i Max myśle, że każdy wie co znaczy ale jeśli nie to sa to normy które mam po

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 1874 Data: 2013-12-10 00:33:44 Liczba szacunów: 0
  • Pomoc w interpretacji badań

    Post
    Doping

    uQ kup jakieś IA ja polecam exe nie ma odbicia bo to inhibitor CYP19A KruQ wynik jest ponad skalę zgadza się ale uważam że skala jest większa niż 13,00 ng/ml Jeśli ktoś wbija testosteron wynik mu skacze to znaczy że jest tam testosteron ale jeśli estro mu tak wywala to nie jest to krótki estr dla tego stawiam 2 opcje wbija T.Decanoas lub wszedł na

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 1098 Data: 2014-06-26 22:51:31 Liczba szacunów: 0
  • Ginekomastia. Jakie hormony zbadać przed wizytą u endokrynologa?

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Mam 18 lat, od jakichś 4 mam ginekomastię. Badałem niedawno testosteron - wynik 3,17 przy normie 2.8-15.Nie wydaje mi się, by był to dobry wynik jak na 18 latka. Chcę zbadać jeszcze raz testosteron i kilka innych hormonów, które mogą być przydatne przy diagnozie. Od dagnozy jest lekarz w stacjonarnej przychodni, nie internet i na jego podstawie aut

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 376 Data: 2018-08-02 21:11:30 Liczba szacunów: 0
  • cykl do sprawdzenia - enan (Galenika)

    Post
    Doping

    Byłem na badaniu krwi oto wyniki: TSH wynik 2.609 mU/L norma: 0.35-5.50 Estradiol wynik 53.5 pg/ml norma: 10.7-39.8 LH wynik 2.5 mlU/ml norma: 1.5-9.3 Prolaktyna wynik: 14.3 ng/ml norma: 2.1-17.7 Testosteron wynik: 7.17 ng/ml norma: 2.41-8.27 Wywnioskowałem, że mam za wysoki Estradiol a reszta raczej OK ?... pomoże ktoś co z tym zrobić ? pozdrawiam

    Odpowiedzi: 106 Ilość wyświetleń: 7074 Data: 2013-07-06 20:36:53 Liczba szacunów: 0
  • wino i prop cykl

    Post
    Doping

    dziś zrobiłem z ciekawości badania na estro i testosteron. takie są wyniki Estradiol wynik 25,00 pg/ml 25,80 60,70 L Testosteron wynik 420,31ng/dl 142,39 923,14 N

    Odpowiedzi: 125 Ilość wyświetleń: 6386 Data: 2016-05-09 17:18:54 Liczba szacunów: 0
  • Bardzo Niskie Libido ..... Bardzo Prosze o pomoc!!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    panowie zrobiłem dzisiaj z rana badania oto wyniki FSH wynik 3.2 norma 1.5-12.4 LH wynik 5.9 norma 1.7-8.6 prolaktyna wynik 17.9 norma 4.0-15.2 testosteron wynik 596.80 norma 280-800 co sadzicie o tych wynikach?od czego moge miec zanik libido?

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 2320 Data: 2014-04-02 17:09:02 Liczba szacunów: 0
  • Cykl na propie po przerwie

    Post
    Doping

    cg, badania robilem wczoraj, a wyniki odebrałem dziś i wczoraj juz wrzuciłem pol tabletki ari zeby zaczac zbijac estro podaje wyniki: estradiol wynik 61.18 pg/ml 8.00-43.00 testosteron wynik 6,4800 norma 2,8000-8.0000 prolaktyna wynik 20,97 norma 4,60-21.40 Prosze o dobranie dawki ari aby zbic estro, aby bylo w normie, przypominam ze wczoraj juz

    Odpowiedzi: 83 Ilość wyświetleń: 8520 Data: 2018-08-07 15:00:08 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań po iniekcji

    Post
    Doping

    Testosteron wynik-6,31 min 1,75 max 7,81 . Estradiol wynik 33,1 min 0 max 39,8. PSA wynik 0,543 min 0 max 4.

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 2257 Data: 2018-09-18 11:43:25 Liczba szacunów: 0
  • poszukuje czegoś na podniesienie testosteronu.

    Post
    Odżywki i suplementy

    zrobiłem badania i prosze was o opinie i czy booster ma sens bo z badań wynika ze wszystko jest ok: LH: wynik: 3.06, norma: 1.14 - 8.75 mlU/ml Prolaktyna: wynik: 8.82, norma: 3.46-19.4 ng/ml Testosteron: wynik: 485.51, norma: 142.39-923.14 ng/dl. Zmieniony przez - dzon2012 w dniu 2015-01-20 19:13:17

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 4074 Data: 2015-01-20 19:12:31 Liczba szacunów: 0
  • undestor ,co z odblokowaniem .

    Post
    Doping

    lipa Panowie piszcie co robić bo ryj opada na załamkę testosteron wynik : 2,44 norma 2,49 do 8,36 wolna tyroksyna FT4 16,05 norma 12,80 do 20,40 tyreotropina TSH 3,43 norma 0,27 do 4,20 ... FT3 6,78 norma 4.00 do 6,80 Estradiiol 21,21 norma 7,63 do 42,6 LH 3,13 norma 1,7 do 8,6 F

    Odpowiedzi: 204 Ilość wyświetleń: 13658 Data: 2014-02-28 12:50:28 Liczba szacunów: 0
  • htz

    Post
    Doping

    WYNIK: 825 280-900 ng/dl TESTOSTERON WYNIK: 12,0 11,2–50,4 pg/ml (0,04–0,18 nmol/l). E2 WYNIK: 8,3 2,5-19 ng/ml PROLAKTYNA

    Odpowiedzi: 46 Ilość wyświetleń: 2143 Data: 2016-12-06 20:37:57 Liczba szacunów: 0
;