-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5000243

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
AC na badaniach wychodzi dobrze,monstera nie widziałem badań to nie wiem

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22094 Napisanych postów 31935 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886022
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
lodzianin1

A mógłbyś chociaż ile wychodzi na sokach które były przebadane AC. Losowo wybierz...
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
LDL
lodzianin1

A mógłbyś chociaż ile wychodzi na sokach które były przebadane AC. Losowo wybierz...

Ile jm ? Roznie od 9.5 do prawie 12 z tych co ja widziałem, gotowiec wychodzi zawsze powyżej ( 4 badania)
2

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 1528 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 26927
Lab: swisschem pharma ,ANT Pharma,omnium Pharma.

Co powiecie o tych labach?

Życie zaczyna sie po 40-stce w pier*****m bicepsie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8360
Patriotaa
Arikes
Schweizer Pharmacie lab ktoś stosował jakieś opinie? Podobno dobry nowy lab znam osoby co chwalą ale czy z was ktoś próbował?

Ja mam testa cypio i dostałem w zamian za Sode i miało być to to samo i tak wizualnie to mógłbym to potwierdzić jest chodzi o zawartosc. Wykonanie nawet lepsze i działa jak trzeba ale nic więcej nie próbowałem od nich.

Zmieniony przez - Patriotaa w dniu 2024-06-13 07:45:28

Wszyscy chwalą ale nigdzie nie ma info na temat labu. No nic zostaje przybić i zobaczyć jak klepie

Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-06-13 17:39:20

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 553
Dostałem za darmo od kolegi kilka butelek propionatu oraz cypionatu z The Muscle Factory. Jest to w miarę legitne? Jestem starej daty, nie mam przekonania do środków zamawianych jawnie z neta, ale też nie znalazłem w sieci jakichś negatywnych opinii.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
W tych czasach ciężko o lipnego testa,bardziej bym się martwił ew bolesnoscia/dyskomfortem
1

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 112 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2334
Co powiecie nt. Susty z tych firm? (Medical Pharma, Olimpic, Domestic Labs, Atom Labs, Hermes)

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już przesadziłem..

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4796 Napisanych postów 5717 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53150
_Miklo_
Co powiecie nt. Susty z tych firm? (Medical Pharma, Olimpic, Domestic Labs, Atom Labs, Hermes)

Z hermesa miałem i klepała jak trzeba. Teraz mam od nich T400 i też robi robotę, do tego bezbolesne, a po T400 od sody mi nogę chciało urwać.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły