CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5117737

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 58 Wiek 39 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 708
uf ;) troszkę mnie uspokoiłeś..... bo jedne mam pakowane po 100 iu paczka 10 ampułek są inne nadruki na fiolkach i inne kapsle...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11186 Napisanych postów 51998 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Bilem i to i to i robi jak ma.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 58 Wiek 39 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 708
No ja sprawdzałem narzazie te pakowane po 10 iu na flakonik-kartonik i wszystko zaj**iście wyniki krwi lepiej niż się spodziewałem i teraz zostało mi 10 iu a nowa paczka wygląda inaczej i bałem się że to jakaś lipa.... a nie chcce przerywać kuracji i bić jakieś syfu :) mogę tu dodać zdjęcie środków czy nie bardzo ? chętnie zasięgną bym waszej opinii na temat tych produktów...
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106705 Napisanych postów 378999 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713390
Zdjęcia w dziale doping zdjęcia umieszczamy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 751 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7368
TOXI_MARIO
Panowie takie pytanie HGH IMPERIAL - wiem ddobrze znane wszystkim i podobno dobre ale mam od 2 dostawców i wyglądają inaczej... :)

Zobacz na ich stronie www, porównaj sobie, a gdyby były jakies wątpiwości to można zawsze do nich wysłać zdjęcia i zapytać czy masz oryginał.
1

Ciężko jest lekko żyć

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 433 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21444
Jak z działaniem srodków virtutis-pharma testuje ktoś?

marsaw

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Hcg od nich działa
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 433 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21444
Jak hcg działa to inne środki tez powinny dobrze smigac?

marsaw

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 361 Napisanych postów 525 Wiek 45 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3144
DNA npp ktos lecial/leci? I jak orale z tego laba glownie chodzi mi o winko/ture? Ode mnie tylko oxe jedna osoba zaczela ale to nie jest w moim zainteresowaniu akurat.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965411
rogidogi
DNA npp ktos lecial/leci? I jak orale z tego laba glownie chodzi mi o winko/ture? Ode mnie tylko oxe jedna osoba zaczela ale to nie jest w moim zainteresowaniu akurat.

DNA środki inj/oral zgarniają same pozytywne opinie...prop , test enan , tren A biłem osobiście , wszystko działa elegancko...znajomy ciśnie T-400 , powiedział że już nie chce innego testa , zadowolony max..!
Także śmiało , nie ma się co zastanawiać , reszta środków też pierwsza klasa...

Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-07-30 16:17:54
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Najlepsze
Polecane artykuły