lightweight67Cześć, celuje w npp i enan mam do wyboru:
- Nitro pharmaceutical
- Ions Pharmacy
- PLATINIUM-LABS
W co warto iść?
Z góry dzięki za info!
Z tych to sam próbowałem i Platinium oraz ions mogę polecić
Ilość wyświetleń tematu: 4690036
- Nitro pharmaceutical
- Ions Pharmacy
- PLATINIUM-LABS
W co warto iść?
Z góry dzięki za info!
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
mikołaj93Panowie szukam dobrego długiego Trena do wyboru: Melia, Androchem, Ions ale na niego musiałbym poczekać, i ewentualnie bayer ale z tego bayera to teścia bym sie bał xd jeszcze Antka oral jakiego byście polecali ? Jakby ktoś mógł sie wypowiedzieć z góry dzięki
diablo1dmq92Ja biore ciagle impa i jakos walow nie mam wiec chyba nie takie dobre mial. nie nabijam się ze go wyruchali tylko z toku jego myslenia.
Na badania zawsze chetny
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-11-03 17:53:14
Mój tok rozumowania jest taki aby ślepo nie wierzyc w imperiala bo latają walki.
Chyba w pierwszym poście napisałem „chyba ze ma sprawdzone źródło”. Nie neguje imperiala i sam chciałem sprawdzić to sprawdziłem tym bardziej ze brałem od gościa inne sprzęty i nigdy problemu nie było.
A jeśli masz jakaś swoją nadinterpretacje to przynajmniej to bierz pod uwagę ze są walki i nie pisze dlatego ze cały imperial jest do dupy a żeby ślepo nie wierzyc w każdego.
Zmieniony przez - diablo1 w dniu 2019-11-03 22:02:08
- Nitro pharmaceutical
- Ions Pharmacy
- PLATINIUM-LABS
W co warto iść?
Z góry dzięki za info!
doping & zdrowie
mikołaj93Panowie szukam dobrego długiego Trena do wyboru: Melia, Androchem, Ions ale na niego musiałbym poczekać, i ewentualnie bayer ale z tego bayera to teścia bym sie bał xd jeszcze Antka oral jakiego byście polecali ? Jakby ktoś mógł sie wypowiedzieć z góry dzięki