Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958177

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 67 Wiek 36 lat Na forum 193 dni Przeczytanych tematów 1257
Wyj**ongos
UFO36
LevelPl
W_ojtek23
Szukam primy, mój dil ma tylko z Nassa i EMPEROR LABS. Pewny któryś, czy szukać innych?

Prędzej emperor, ale prima to droższy środek i mało ekonomiczny, i pasuje go dość długo stosować ;) więc kupiłbym na próbę flakon, dał do badań i zrobił odrazu zapas jak wyjdzie ok ;)

wbijam teraz primę z emperor i jest ok. Wcześniej nasse. Bez różnicy co weźmiesz

Niby jak po strzale i tak któtkim odstępie czasu stwierdziłeś, że ta prima jest ok? Przeiez tego w zasadzie w ogóle nie czuć bardzo delikatny środek.

" wbijam teraz " nie oznacza, że właśnie zrobiłem strzała kończę 4 flakon z emperora, ale żeby nie mówić o moich subiektywnych odczuciach napisałem stronę wcześniej, że jutro zawożę próbkę do analizy białek. W poniedziałek mają być wyniki. Wrzucę je tutaj
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
W dwa dni będą wyniki ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 10 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1833
Podbijam temat o Arma-Gen, czy ktos stosował testa i siedzi co ma siedziec?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 67 Wiek 36 lat Na forum 193 dni Przeczytanych tematów 1257
lodzianin1
W dwa dni będą wyniki ?

Tak mi powiedział gość z którym rozmawiałem przez telefon
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7038
UFO36
Wyj**ongos
UFO36
LevelPl
W_ojtek23
Szukam primy, mój dil ma tylko z Nassa i EMPEROR LABS. Pewny któryś, czy szukać innych?

Prędzej emperor, ale prima to droższy środek i mało ekonomiczny, i pasuje go dość długo stosować ;) więc kupiłbym na próbę flakon, dał do badań i zrobił odrazu zapas jak wyjdzie ok ;)

wbijam teraz primę z emperor i jest ok. Wcześniej nasse. Bez różnicy co weźmiesz

Niby jak po strzale i tak któtkim odstępie czasu stwierdziłeś, że ta prima jest ok? Przeiez tego w zasadzie w ogóle nie czuć bardzo delikatny środek.

ok rozumiem i przepraszam moje niedopatrzenie . pozdrawiam

" wbijam teraz " nie oznacza, że właśnie zrobiłem strzała kończę 4 flakon z emperora, ale żeby nie mówić o moich subiektywnych odczuciach napisałem stronę wcześniej, że jutro zawożę próbkę do analizy białek. W poniedziałek mają być wyniki. Wrzucę je tutaj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
UFO36
LevelPl
W_ojtek23

Jaka dawke bijesz tygodniowo i jakie odczucia ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 366 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24945
eldoka123
Podbijam temat o Arma-Gen, czy ktos stosował testa i siedzi co ma siedziec?

Siedzi, testa chyba mało kto wałuje.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
JW wbijesz ze 3-4 lotki zbadasz testa z krwii i będziesz wiedział

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
wincol
UFO36
LevelPl
W_ojtek23

Jaka dawke bijesz tygodniowo i jakie odczucia ?

150/200mg e2d, zależy jak mi się nabierze :) co do odczuć - dobre pytanie. Dodałem prime jak po npp zacząłem się fatalnie czuć. Estro wywalone, nie mogłem zbić ari. Gość który mnie prowadzi zasugerował żebym kupił prime o ile mam dobrą. Estro wróciło do normy a prima została ze mną w sumie już jakieś 6/7 miesięcy...
Kolega Wyj**ongos w sumie dał mi do myślenia skąd u mnie pewność, że towar jest git. Zbadam to będę mądrzejszy chociaż o tyle czy nie wywalam kasy w błoto.

Jedno wiem - po kilku butelkach z każdego labu : Andro, Tevo, Nassa i emperor nie czułem różnic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885553
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły