-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5004877

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4888 Napisanych postów 13129 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 771256
Helionus
Eagle13
Skoro lepsze to czemu każdy wali Clen, chyba że mają w lodówce serce zapasowe

Bo clen ''czuc jak klepie'' i niektórzy mylą skutki uboczne z realnym działaniem.

To idąc tym tokiem myślenia - jestem wyjątkiem i sally jest 4x silniejsze w moim przypadku. Sally mnie tyra o wiele mocniej

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 691 Napisanych postów 1346 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 31122
Nie mam porównania do clena, ale sally co 3-4 tyg podbijalem, bo układ adrenergiczny się adaptował i nie dostawałem odpowiedniego efektu pobrudzenia a wręcz zamulenie. Ale na początku 4 mg jak wziąłem to doraźnie czułem lepiej jak 16 mg pod koniec.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 509
Siemka.wpadll mi a ręce takie HCG i prop . Co sądzicie ?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-07-21 07:41:20
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 124 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3414
Jak masz kosz na śmieci pod ręką to tam wrzuć to HCG . Prop jest szansa że coś siedzi w środku ale zmień dilera bo nie zrobisz formy do kolejnego Sopotu .
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22096 Napisanych postów 31937 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886052
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 509
Ciekawe ciekawe.wstrzymam się z tym koszem i poczekam na więcej opinii,chodź dziwne mi się wydało że jest identyczne w jakimś sklepie internetowym .a takowym nie ufam w ogóle. A sok? Ktoś miał styczność?
R pharma to nawet nie wynajduje nigdzie
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110754
W sklepach internetowych jest 50% tego co na rynku tylko ze kosmiczne ceny ma. Soku na oczy nie widziałem
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
Nie wrzucamy tutaj zdjec
Kiepskie testy trafić ciężki temat zwłaszcza propa

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51973 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
HCG imperial, Actiza androchem przerobiłem i szczerze to tak jak lodzianin kiedyś napisał, tylko apteczne i wtedy nie ma się wątpliwości
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 739 Napisanych postów 310 Wiek 42 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 5231
Spotkał ktoś testy DNA bez kartoniku,bez hologramu na flaszy, z napisem flip off na kapslu?

Zmieniony przez - OloNaplet w dniu 2022-07-21 16:56:19
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Crearose
Polecane artykuły