-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4991988

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
A jakie to labo kolego Egon trzydzieści trzy jeśli możesz napisać? Zapłacę za info jak za cukier.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
Po wpisach możesz się domyśleć tajemnica żadna . Piszę to też pod kątem gościa co pisał że będzie jadł metę co miesiąc z testem bo reszta to wyebki na pl rynku . Wiem co mam i ile mam i dopiero wtedy jest sens szukania środków pod siebie , takich na których dobrze się czujesz i na ciebie działają bez powielania farmazonów.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106422 Napisanych postów 378513 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712074
Egon33
Ja mam towar pobadany i dawki uwzgledniaja realne stężenie które i tak nie odbiega więcej niż 4-5 % od etykiety . Inni niech się dalej zastanawiają a ja śpię spokojnie .

I elegancko jak ktoś ma kilku koleżków co lecą na bombie składka po pare złoty badania i zrobić sobie zapas.w Polsce z tym mamy bardzo prosto.
3

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 293
Siemka, chciałbym zapytać o testa oraz NPP od dose - ktoś coś miał stycznosci? Słyszał? Wie ? Z góry dzięki, ewentualnie mogę wrzucić listę kilku labow i gdyby ktoś określił co warto co mniej to byłbym wdzięczny
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 110 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5637
Dose cypio dobrze klepał.NPP nie brałem
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106422 Napisanych postów 378513 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712074
Vegeta Muscle
Siemka, chciałbym zapytać o testa oraz NPP od dose - ktoś coś miał stycznosci? Słyszał? Wie ? Z góry dzięki, ewentualnie mogę wrzucić listę kilku labow i gdyby ktoś określił co warto co mniej to byłbym wdzięczny

dose ma dobre srodki ,smiało wbijaj
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920913
Lecę NPP z dose aktualnie ,nabija pięknie, siła też super.

To mój podstawowy lab.jakosc cena super stosunek. Leciały testy treny dd metka wino boldek i zawsze zadowolony.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 293
Dzięki panowie, wolałem się upewnić
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27089
lodzianin1
Bil ktoś z was heliosa z ionsa ?

Tak bdb
1

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
A meta inj DNA 75mg/ml jest ok?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły