-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5005405

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 253 Napisanych postów 692 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16578
Ja w ogóle nie rozumiem tematów tańsze/droższe. Powiedzmy, że przy "standardowym", "średnim" stosowaniu vial schodzi w miesiąc. To naprawdę jest taki problem czy ktoś ten vial kupi za 80... 100... a może nawet i 150 zł? Nawet w przypadku droższych środków nie miałoby dla mnie znaczenia czy płacę 500zł czy 700. W przypadku underów kluczową kwestią jest tolerancja i stężenie. Co mi po tańszym/droższym, jeśli iniekcja wyłącza mięsień na tydzień z powodu stanu zapalnego (o ropniach nie mówiąc), a często i cały organizm na 2-3 dni (gorączka)? Co mi po tańszym/droższym jeśli w środku nie ma deklarowanej substancji czy stężenia?
Dla mnie w ogóle kategoria ceny może nie istnieć - jak to tam się nazywa czy jakie ma opakowania też nie. Ważne, aby wchodziło bezboleśnie jak prolongatum, klepało jak omka i było dostępne jak under.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1249 Napisanych postów 2050 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54927
BarteQ BQ
HCG z monster lab? Jakieś opinie?

Używam obecnie, nie czuje różnicy między innymi a przerobiłem już imperial, panax i teraz monster ;) jaja jak arbuzy bez zmian
2

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 131 Wiek 39 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3018
LevelPl
BarteQ BQ
HCG z monster lab? Jakieś opinie?

Używam obecnie, nie czuje różnicy między innymi a przerobiłem już imperial, panax i teraz monster ;) jaja jak arbuzy bez zmian

Najważniejsze , że jaja jak arbuzy Hahaha... dzięki za info
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 353 Wiek 5 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 21010
Wyj**ongos
Jacoo88
SięNiePoddawaj
W jaki sposób?

Po 8h od razu skok E2 o 15-20 oczek.
Potem jak już się normuje libido na +
(Libido nie erek.)
Po 30h+ tam na dole też :)

to znaczy ze mamy podobnie aczkolwiek ja jeszcze mam jakieś napady nadpobudliwości. dodam ze jestem na mostku solo hcg wlasnie w takiej dawce :) pozdrawiam

Ile idzie tego hcg i w jakiej częstotliwości?
Czemu zdecydowałeś się na mostek z samego hcg? Też się zastanawiam, aby przejść na takie działanie i poprawić wyniki krwi.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51973 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Z ciekawości to raz a dwa to prawie 3 msc przed tem ( bo to okres letni był ) nie używałem HCG.
Leciało 2500iu co 3 dni HCG endogenic, planowało miało być 6 tyg na HCG + 6 na syntetyku małek dawce.
Ale w 3-4 tygodniu już zaczęło sypać barki od skoków estradiolu
1
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106435 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 20 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 866
wszystkie środki z monster lab będa ok czy tylko podstawy, ktoś stosował GH od nich?
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22096 Napisanych postów 31937 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886056
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 131 Wiek 39 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3018
prz1993
Lecę już z pół roku, dobre gh.

Lecisz tylko na gh od monstera czy inne środki też? Interesuje mnie deka, master e, mix 450, trener e, test c
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22096 Napisanych postów 31937 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886056
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły