skybooma jeżeli ktoś wyląduje w szpitalu i wykryją mu że zażywał substancje zabronione szpital musi gdzieś to zgłosić?
Nie Obowiązuje tajemnica lekarska.
Ilość wyświetleń tematu: 4448624
skybooma jeżeli ktoś wyląduje w szpitalu i wykryją mu że zażywał substancje zabronione szpital musi gdzieś to zgłosić?
omerta 2
prz1993Squibb to serio lab z wyższej półki, dosłownie każdy środek zawsze ma pełne stężenie. Poza tym maja sporo środków, których inne laby nie mają, albo mają pojedyncze, jak np undestor, ermalone, oxa i antek inj, mdrol, test mix z 8 estrow. Z tym że zupełnie nie widzę sensu przeplacania za podstawowe środki, a jak pokazują ostatnie badania z forum - są i dużo tańsze laby, które nawet oxe czy tren maja z pełnym stezeniem.
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
doradca C/S ze wskazaniem na combat
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
ryba266Mam dostęp do takich firm, głównie chodzi mi test cypio i deke. Co według was warto kupić:
Nexium, Ions, Genamed, Vertex, Bioniche, BM, DNA, AlphaZeneca, Razak. Te dwa ostatnie mam z innego źródła i kosztują mnie znacznie drożej.