EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5067270

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3630 Napisanych postów 36639 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261326
wellona pharma w moich rejonach coraz bardziej popularna
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
U mnie też. Mam końcówkę cypio nexium i wchodzę na cypio wellona
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 90 Wiek 38 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 4076
Aras84
dmq92
ralotm
na IONS zaczyna duuzo osob narzekac, pewnie wyszly jakies podrobki

A to ciekawe, 1 slysze. U mnie na tej oxie teraz bazuja masterach e tez.

On moze mowi o tym antypimpie na grupach fb osob co tym antypimpem chca wypromowac Uber Pharma, kolejna odslone Medicala, Clinixa. Przykry temat.
Ions podrobek jeszcze nie ma, a org towar trzyma wysoki poziom.

Przyznam sie szczerze, że tak na grupach chodzi mi na fb. Ale to nie jest kilka osob tylko cale mnostwo narzeka
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51986 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Biznes kolego biznes.

Na drugim forum kazdy jedzie po DNA na przyklad. tak to wygląda. Bierz pod uwagę ludzo godnych zaufania czy to w realu cxy tu i z ich opinni wyciagaj wnioski. Bo na fb gdzie masz milion osob to sredni pomysl. A zawsze mozna na sobie sprawdzic tez i to w sumie najlepsza opcja.

Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-05-23 07:46:05
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 36 Wiek 40 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 959
Całe mnóstwo ludzi narzeka, a wynika to z tego, że uber pharma rozdaje towar swoim ludziom za anty pimp innych labów(przeważnie bardzo dobrych).
Polskie realia
ralotm
Aras84
dmq92
ralotm
na IONS zaczyna duuzo osob narzekac, pewnie wyszly jakies podrobki

A to ciekawe, 1 slysze. U mnie na tej oxie teraz bazuja masterach e tez.

On moze mowi o tym antypimpie na grupach fb osob co tym antypimpem chca wypromowac Uber Pharma, kolejna odslone Medicala, Clinixa. Przykry temat.
Ions podrobek jeszcze nie ma, a org towar trzyma wysoki poziom.

Przyznam sie szczerze, że tak na grupach chodzi mi na fb. Ale to nie jest kilka osob tylko cale mnostwo narzeka

...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9207 Napisanych postów 83553 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 706356
U mnie ions trzyma poziom i wszyscy chwała , nie spotkałem się żeby ktoś narzekał

Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2019-05-23 09:31:15

TRENINGI KATOWICE

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 31 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 59
Panowie śledzę post od 20-30 stron ale leci tu tyle informacji że naprawdę ciężko przefiltrować. Napiszcie proszę jaką Oxę żeby był pewniak. Propę mam z Alchemii Pro i w sumie badania krwi były spoko ale zależy mi żeby Oxa była pewniak.

Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/Temat/DodajNowyTemat?id=392&type=quick 
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2007 Napisanych postów 4332 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99107
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51986 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak wyżej
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106583 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712675
Durion1
Panowie śledzę post od 20-30 stron ale leci tu tyle informacji że naprawdę ciężko przefiltrować. Napiszcie proszę jaką Oxę żeby był pewniak. Propę mam z Alchemii Pro i w sumie badania krwi były spoko ale zależy mi żeby Oxa była pewniak.

Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/Temat/DodajNowyTemat?id=392&type=quick

andro moja żonka i jej koleżanki jadły kilka razy i badały i zawsze wychodziła elegancko , jest kilka dobrych firm napisz do czego masz dojście

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły