SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4448950

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 184 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 24725
Też polecam Armabol, przerobiona cała podstawa : Prop, Enan, Cypio, Deka, NPP, Mastery E i P oraz Tren A i Bold.
Zapas testa mam zrobiony.

Zmieniony przez - siXis w dniu 2024-09-06 15:48:17
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 421 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 20767
Elite-pharm testuje ktoś ten lab jak z działaniem,?

marsaw

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 22 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 692
Lord gen lab ktoś miał ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 265 Wiek 4 lata Na forum 192 dni Przeczytanych tematów 2794
Widziałem właśnie skrót wiadomości o zatrzymaniu zorganizowanej grupy przestępczej, która produkowała sterydy i widziałem fiołki i opakowania Panaxa :D chyba braki się szykują.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9278 Napisanych postów 83111 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 702966
Było już o tym
2

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT:
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 265 Wiek 4 lata Na forum 192 dni Przeczytanych tematów 2794
flex1976
Było już o tym

Aa nie wiedziałem, długo nie zaglądałem tu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 11 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 997
Witam gwardie żelaza. Spotkał się ktoś z T Cyp Captagen? Warte to coś?
Po akcji z Panaxem trzeba się powoli na coś innego przestawiać, jeszcze Arma dobrze że jest.

Zmieniony przez - Bosun w dniu 2024-09-07 17:34:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 288 Napisanych postów 792 Wiek 40 lat Na forum 330 dni Przeczytanych tematów 9503
Remedium ...ktoś coś? Ziki chyba pytał o to kiedyś ale może teraz ktoś wie coś więcej? Oxa i master głupio tanie wiec raczej interesuje mnie test I deka , może tańsze orale ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 637 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8110
Słuchajcie, czy mogę teścia przelać do plastikowej butelki na 6-8h i później znów w szklana? Nic mu nie będzie w plastiku?

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 47 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2620
Piękny/młody
Remedium ...ktoś coś? Ziki chyba pytał o to kiedyś ale może teraz ktoś wie coś więcej? Oxa i master głupio tanie wiec raczej interesuje mnie test I deka , może tańsze orale ...

biłem cypionat i dece, działanie świetne, ale ból przy i po injekcji jest spory...
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .