Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
100536
Napisanych postów
371547
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1690655
czytaj ze zrozumieniem ja napisałem że i tak dobry wynik
ja od kilku lat bije tylko to co mam przebadane ,i jak ktoś np ze znajomych bada produkt xxx firmy yyy i badania wychodzą dobrze od ręki robie sobie zapas
i piszę tylko tutaj o tym ze jak by jakiś mój znajomy badał ta dekę i miał bym kwit na 250mg/ml deki to bym sobie zrobił zapas i wiedział bym ze bije 250mg/ml
tym bardziej ze dna mozna tanio kupić ot tyle
Szacuny
502
Napisanych postów
1886
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
23353
StrongSFD
lodzianin1
StrongSFD
piorun65
Deka z DNA...zanizona...testy może maja ok, ale tutaj lekko w dol.
Nie lekko tylko 1/6 mniej na 1ml to sporo.
moim zdaniem i tak dobry wynik 250mg/ml
fakt deklarują wiecej ale 90% osób z forum nie liczy 300 jako 300 tylko przewaznie jako 250
To jak patrzą to już inna brocha i dobrze o tym wiesz bo często sam odpisujesz i widziałem niejednokrotnie "licz jak pisze na etykiecie"
Nie jestem upierdliwy tylko piszę jak jest. Dla mnie być oszukanym na 1/6 produktu to sporo. Na dobrą sprawę ktoś się cieszy bo cena do ilości wychodzi mu nieźle a w rzeczywistości jest walony w czoko.
otoz to a ze dna tanio mozna kupic hmm wole kupic tanio gdzie zawartosc zgadza się z etykieta
A jeszcze niedawno parę osób z sfd dałoby się pokroic za DNA a tu kolejny ,,kwiatek,, wczesniej chyba zamiast primy master
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
100536
Napisanych postów
371547
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1690655
to są zawsze ug i każda partia może być inna , dlatego w tych czasach jak badania są mega prosto dostepne znaleźć kilku znajomych co planują jakies cykle zrobić zrzutkę zbadać i zrobić sobie zapas
ja tak robie od kilku lat ze wszystkim poza aptecznymi rzeczami ,wiem dokładnie co i ile wbijam