SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3530176

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87122 Napisanych postów 355215 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1641974
czytaj ze zrozumieniem ja napisałem że i tak dobry wynik
ja od kilku lat bije tylko to co mam przebadane ,i jak ktoś np ze znajomych bada produkt xxx firmy yyy i badania wychodzą dobrze od ręki robie sobie zapas
i piszę tylko tutaj o tym ze jak by jakiś mój znajomy badał ta dekę i miał bym kwit na 250mg/ml deki to bym sobie zrobił zapas i wiedział bym ze bije 250mg/ml
tym bardziej ze dna mozna tanio kupić ot tyle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 500 Napisanych postów 1886 Wiek 38 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 23353
StrongSFD
lodzianin1
StrongSFD
piorun65
Deka z DNA...zanizona...testy może maja ok, ale tutaj lekko w dol.

Nie lekko tylko 1/6 mniej na 1ml to sporo.

moim zdaniem i tak dobry wynik 250mg/ml
fakt deklarują wiecej ale 90% osób z forum nie liczy 300 jako 300 tylko przewaznie jako 250

To jak patrzą to już inna brocha i dobrze o tym wiesz bo często sam odpisujesz i widziałem niejednokrotnie "licz jak pisze na etykiecie"

Nie jestem upierdliwy tylko piszę jak jest. Dla mnie być oszukanym na 1/6 produktu to sporo. Na dobrą sprawę ktoś się cieszy bo cena do ilości wychodzi mu nieźle a w rzeczywistości jest walony w czoko.
otoz to a ze dna tanio mozna kupic hmm wole kupic tanio gdzie zawartosc zgadza się z etykieta
A jeszcze niedawno parę osób z sfd dałoby się pokroic za DNA a tu kolejny ,,kwiatek,, wczesniej chyba zamiast primy master
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1873 Napisanych postów 1950 Wiek 28 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13303
Jasne, zrozumiałem Cię za pierwszym razem

Tak zapas można robić tylko mazak w ruch i poprawić błędny druk na etykiecie producenta

Zmieniony przez - StrongSFD w dniu 2022-02-03 17:33:19
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87122 Napisanych postów 355215 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1641974
ja mam połowę flakonów bez etykiet
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1873 Napisanych postów 1950 Wiek 28 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13303
lodzianin1
ja mam połowę flakonów bez etykiet

Wszystko jasne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
to są zawsze ug i każda partia może być inna , dlatego w tych czasach jak badania są mega prosto dostepne znaleźć kilku znajomych co planują jakies cykle zrobić zrzutkę zbadać i zrobić sobie zapas
ja tak robie od kilku lat ze wszystkim poza aptecznymi rzeczami ,wiem dokładnie co i ile wbijam
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 708 Napisanych postów 1665 Wiek 26 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 23582
Różnica nie jest kolosalna ale na 6 flakonach mamy stratę jednego całego o ile liczę...może to nie dużo w kategorii ceny DNA, ale mimo wszystko...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 75 Wiek 19 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3605
Panax,Dose generics, dna laboratory, vertex, androchem
jaki najpewniejszy z nich?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
prop to każdy będzie działał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 847 Napisanych postów 13712 Wiek 50 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 125270
Andro, Dose i Vertex śmiało mogę polecić
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

WHEY premium