SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4780478

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 31 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 306
Grooguu
Witam
Jestem przed zakupem soków i mam pare pytań.
Jaka jest roznica miedzy rHGH a HGH? I jakiej firmy wybrać? Mam do dyspozycji Vertex , IONS , PANAX , IMPERIAL ?
I co proponujecie do Hormonu .
Dodam ze jestem na koncówce redukcji .

I Jakiej firmy wybrać Boldenon , Npp i Tescia? Mam dostep do IONS , PANAX , Vertex , Remedium Pharmaceutical , I Monster Lab.
Używałem enanu i cypka i nie widzę większej różnicy . Może mi ktos więcej powiedzieć o rożnicach miedzy nimi?
Winstrol inj. mam z Monster Labu

Czy ktos by był tak dobry i pomógł ?
Narazie tylko jedną opinie uslyszałem
z góry dzięki i sorki za dodawanie ponownie

POZDRAWIAM SERDECZNIE
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 67 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2900
Najlepiej zamówić jedna butle i sobie spróbować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 67 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2900
s0pel
Wiad
Do stosowania Melii przyznaje się kilku zawodników, np. Czechowicz czy Wolski. Możesz do nich napisać lub zadać pytanie w komentarzach. Szczególnie ten pierwszy jest aktywny. Drugi na razie mniej się udziela w social mediach.

Czechowicz pimpuje biolab i przestał być wiarygodny w moich oczach.

Biolab już wpadł na głównej stronie Główny inspektor sanitarny gdzie miałbyć RAD-140 a go nie było
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5459 Napisanych postów 4335 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 25175
Motyl2552
s0pel
Wiad
Do stosowania Melii przyznaje się kilku zawodników, np. Czechowicz czy Wolski. Możesz do nich napisać lub zadać pytanie w komentarzach. Szczególnie ten pierwszy jest aktywny. Drugi na razie mniej się udziela w social mediach.

Biolab już wpadł na głównej stronie Główny inspektor sanitarny gdzie miałbyć RAD-140 a go nie było

Pimpuje Biolab bo jest jego Ambasadorem..
Gdzie Biolab wpadl ?

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Michass90
Motyl2552
s0pel
Wiad

Gdzie Biolab wpadl ?

Wpisz sobie w Google ,,rad 140 biolab gis’’ i ci wyjdzie główna strona państwowa bo tu chyba linków nie mozna wklejać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6716 Napisanych postów 16530 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 397645
a z tym biolabem i sarmami to nie jest taki walek jak z burnejka? ze oni to sprzedaja w pl ale firma jest w uk i jest jakas dziura w prawie(bo uk nie ma juz w eu), ze nie moga im sie narazie dobrac do 4 liter?

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 1/31/2023 5:48:17 PM

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5459 Napisanych postów 4335 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 25175
Motyl2552
Michass90
Motyl2552
s0pel
Wiad

Gdzie Biolab wpadl ?

Wpisz sobie w Google ,,rad 140 biolab gis’’ i ci wyjdzie główna strona państwowa bo tu chyba linków nie mozna wklejać

No linków nie można wklejać.. mi się wydaje ze większość tych " sklepów " z sarmami itp to jedna lipa jest. Ciezko o legit taki sklep gdzie wszystko by działało książkowo

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106375 Napisanych postów 377602 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1709515
tam jakies cuda powychodziły w badaniach

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
lodzianin1
tam jakies cuda powychodziły w badaniach

No w badaniach cuda wychodzą. ale na stronie sklepu wszystko legit i stężenia nawet ponad normę

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4978 Napisanych postów 5593 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51724
Zamiast RAD mieli w kapsie ostę i mk. Link do GISu, więc chyba się łodziak nie przyczepi - https://www.gov.pl/web/gis/ostrzezenie-publiczne-dotyczace-zywnosci-obecnosc-niedozwolonych-substancji-ostaryna-i-ibutamoren-w-produkcie-pn-testolone 
3
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .