EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064038

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1166 Wiek 44 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 60747
No właśnie na liście jest 100tabl a na opakowaniu ilosc 50szt. W srodku wielkie biale tabsy.
Po cichu licze, ze maja po 50mg

Zmieniony przez - venom81 w dniu 2022-09-01 19:39:00
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6830 Napisanych postów 16916 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400581
Wielkosc tabsa nie zawsze przeklada sie na to ile ma danego srodka, jak jest napisane 25 to watpie ze dali 50? Maja tylko 1 typ tego srodka i zawsze bylo 50?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 271 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3946
Witam. znam zasady i nie chciałbym bana ale jestem pod ścianą, urwał mi się kontakt a zasoby się skończyły, może ktoś pomóc?
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 172 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 129853
Winko
Panax lub IONS
Ktoś z Was miał styczność z Winem od nich ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Oba będą klepać.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1366
Kupione zatem: 4 flakony propionat 100mg/ml 2 flakony masteron enan 200mg/ml.
Z laby: Remedium
Już chyba drugi raz spotykam się z tak rzadkim nośnikiem, chyba, że jak zawsze schizuje, że mi wodę wysłali xD

Ktoś brał z tego labu cokolwiek, byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Pytanie: czy tutaj można wstawić foto towaru legit/fake ?
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 172 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 129853
Bo Remedium to chyba Mct dlatego taki rzadki.
Ogólnie sam jestem ciekaw jak ten lab
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4809 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
themrm

Pytanie: czy tutaj można wstawić foto towaru legit/fake ?

Tu można - https://www.sfd.pl/Zdjecia_środkow_ori_&_fake_-t1207210.html 
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 15 Wiek 33 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 739
Siema wszystkim!Miałem przerwę prawie 2 lata teraz nadeszła pora żeby się wziąść za siebie. Który lab polecacie?Mam dostęp do IONS i DNA. Głównie jak na razie chodzi mi o oxe i cypka lub enan. Z góry dzięki!
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4809 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
tehacjusz1908
Siema wszystkim!Miałem przerwę prawie 2 lata teraz nadeszła pora żeby się wziąść za siebie. Który lab polecacie?Mam dostęp do IONS i DNA. Głównie jak na razie chodzi mi o oxe i cypka lub enan. Z góry dzięki!

Obydwa dobrze klepią, ale DNA już zamknięty, więc może dil ma jakieś pozostałości jeszcze na stanie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły