Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
293
Napisanych postów
819
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
10372
LevelPl
Też mam serie 2304103, z datą 12.2029. Koncze właśnie vial dzisiaj,a starcza na ponad miesiąc więc zbadam w weekend testa i będzie jasność ;) dam tutaj info z badań ;)
Mam tą samą serie . Starej wiecej , tej bez mięty :). Musi być ok jak małolat 23 lata 260 w martwym targnął na tym , wątpię że placebo tak porobiło skooorwiela
Szacuny
3
Napisanych postów
13
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
402
Ile mieliście testosteronu po 2tyg cyklu cypio e4d 250mg ? Wg mnie powinno być koło 4k jednostek teścia, a miałem 2k na tevo temu planuje przejść na ac lub panax lub ions
Szacuny
293
Napisanych postów
819
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
10372
Qwizi
Ile mieliście testosteronu po 2tyg cyklu cypio e4d 250mg ? Wg mnie powinno być koło 4k jednostek teścia, a miałem 2k na tevo temu planuje przejść na ac lub panax lub ions
Dobry pomysł , zmień lab i zobacz bo każdy ma inaczej . Kolega miał 2 x norma na tym samym co ja 5 razy i dawka identyczna .
Szacuny
3
Napisanych postów
13
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
402
Dobra, aktualnie jestem na mostku cypio 75mg pon i piątek ,to pójdę na badania i dam wam znać ile teścia mi wyszło na tevo a w maju przejdę na coś innego i zdam raport hah
Szacuny
702
Napisanych postów
6810
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
68107
Podsumowując Panax nie ma co skreślać labu tylko omijać te serię co podałem , kumpel je mete i działa z reala słyszałem pozytywne opinie o trenie i HGH
Jako ciekawostka Squibb nie daje numeru partii na swoich flakonach zbadam poziom teścia po weekendzie i dam znać dla porównania
PS. przejżałem temat spooooro stron wstecz i były zarzuty do squiba że drogi .... nie panowie ludzie małolaty co nie mają dojścia płacą takie same ceny jak nie wyższe za panax, gannamed czy wellone
Zmieniony przez - żeleś w dniu 2024-04-24 17:25:10
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
77
Napisanych postów
729
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
52986
A ja przeładowałem właśnie pierwszego strzała propka w Bareczek z panaxa i za dobre 2 tyg lecę przebadać sobie testa którego poziom jest mi aktualnie znany.Swoją drogą zostało mi ze starych zapasow APM master prop coś ktoś wie o tym labie te flakony mają z dobre 4 lata więc nie wiem czy ten lab jeszcze funkcjonuje?