RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5338078

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 264 Napisanych postów 838 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 11008
LevelPl
Też mam serie 2304103, z datą 12.2029. Koncze właśnie vial dzisiaj,a starcza na ponad miesiąc więc zbadam w weekend testa i będzie jasność ;) dam tutaj info z badań ;)

Mam tą samą serie . Starej wiecej , tej bez mięty :). Musi być ok jak małolat 23 lata 260 w martwym targnął na tym , wątpię że placebo tak porobiło skooorwiela
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 13 Wiek 1 rok Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 402
Ile mieliście testosteronu po 2tyg cyklu cypio e4d 250mg ? Wg mnie powinno być koło 4k jednostek teścia, a miałem 2k na tevo temu planuje przejść na ac lub panax lub ions
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107265 Napisanych postów 379800 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715856
U każdego będzie inny poziom ma na to wplyw bardzo wiele jeszcze innych rzeczy
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 264 Napisanych postów 838 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 11008
Qwizi
Ile mieliście testosteronu po 2tyg cyklu cypio e4d 250mg ? Wg mnie powinno być koło 4k jednostek teścia, a miałem 2k na tevo temu planuje przejść na ac lub panax lub ions

Dobry pomysł , zmień lab i zobacz bo każdy ma inaczej . Kolega miał 2 x norma na tym samym co ja 5 razy i dawka identyczna .
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 13 Wiek 1 rok Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 402
Dobra, aktualnie jestem na mostku cypio 75mg pon i piątek ,to pójdę na badania i dam wam znać ile teścia mi wyszło na tevo a w maju przejdę na coś innego i zdam raport hah
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 697 Napisanych postów 6812 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68615
Podsumowując Panax nie ma co skreślać labu tylko omijać te serię co podałem , kumpel je mete i działa z reala słyszałem pozytywne opinie o trenie i HGH

Jako ciekawostka Squibb nie daje numeru partii na swoich flakonach zbadam poziom teścia po weekendzie i dam znać dla porównania

PS. przejżałem temat spooooro stron wstecz i były zarzuty do squiba że drogi .... nie panowie ludzie małolaty co nie mają dojścia płacą takie same ceny jak nie wyższe za panax, gannamed czy wellone

Zmieniony przez - żeleś w dniu 2024-04-24 17:25:10

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22365 Napisanych postów 32216 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 889759
Ale głupie porównanie, a jak nie masz dobrego dojścia do squibba to zapłacisz jeszcze więcej. Masz dobre dojście do wszystkiego, to squibb jest drogi.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107265 Napisanych postów 379800 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715856
Dokładnie
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
A ja przeładowałem właśnie pierwszego strzała propka w Bareczek z panaxa i za dobre 2 tyg lecę przebadać sobie testa którego poziom jest mi aktualnie znany.Swoją drogą zostało mi ze starych zapasow APM master prop coś ktoś wie o tym labie te flakony mają z dobre 4 lata więc nie wiem czy ten lab jeszcze funkcjonuje?
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły