SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4489899

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1116 Napisanych postów 1700 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 49180
HTZ_fan
W przypadku TRT wręcz apteczne prolongatum bo dosłownie NIKOGO sobie nie przypominam, kto narzekałby na reakcje wykluczające trening.

Spróbuj aptecznej omki przerobiłem 60strzalow bo traktowałem ją jako święty grał, dupsko urywało ale przetrwałem więcej bym się nie odważył;) uprzedzam pytanie, sam wyciągałem z apteki na recke od pani doktor ;) więc to że apteka to nie znaczy że bedzie bez bolesne ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 165 Napisanych postów 457 Wiek 49 lat Na forum 357 dni Przeczytanych tematów 11957
prz1993
No okey, kwestia interpretacji. Po prostu dla mnie opinia o bólu zupełnie nie wyklucza danego labu, bo muszę sam spróbować. Opinia o słabym stężeniu już tak.

No więc masz inaczej niż ja. I wcale nie uważam, że jesteś dzbanem, bo nie myślisz tak samo jak ja.
Słabe stężenie może być "chwilowe" - patrz HCG parę miesięcy temu choćby z chwalonego tu andro właśnie.
Podzielam też zdanie przedmówcy, iż nawet zaniżony vial można podbić ilością - szczególnie, gdy wchodzi bezboleśnie. Ja zauważyłem różnicę w reakcji alergicznej... że ją tak nazwę... przy wbiciu 1ml cypio Ions i wbiciu 0,2ml. Próbowałem też mieszać z andro. Niemniej... Jeśli ktoś pyta o jakość... a akurat w przypadku testu dramatycznych różnic nie ma... warto rozważyć tę tzw. bolesność. Gdyby ktoś mi napisał, że wg jego wiedzy 90% świetnie znosi andro i 50% Ions to jednak bym przemyślał czy w ogóle ten drugi brać pod uwagę. Albo trzeci z tolerancją 25%, ale za to 10zł tańszy na vialu. To tak wiesz... Jeśli są 3 kebaby i wszystkie - z grubsza - zawierają to samo... Ale po kebabie A rzyga 10%, kebabie B 50%, a po C praktycznie każdy puszcza pawia i ma sraczkę to choć wszystkie "trzymają stężenie" (bułka, "mięso", jakieś warzywo) to jednak wybrałbym A. Ty "musisz sam spróbować". Dla mnie spoko - powodzenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 165 Napisanych postów 457 Wiek 49 lat Na forum 357 dni Przeczytanych tematów 11957
LevelPl

Spróbuj aptecznej omki przerobiłem 60strzalow bo traktowałem ją jako święty grał, dupsko urywało ale przetrwałem więcej bym się nie odważył;) uprzedzam pytanie, sam wyciągałem z apteki na recke od pani doktor ;) więc to że apteka to nie znaczy że bedzie bez bolesne ;)

Wiem. Mam jeszcze 1 amp z 3 opakowań przepisanych przez lekarza. Nie bez przyczyny napisałem o prolongatum, a nie o omce. Osobiście wolałbym cypka z andro niż omnadren. Zatem sam widzisz - nie STĘŻENIE (idealne w środkach aptecznych), a tzw. BOLESNOŚĆ jest podstawą w przypadku testu (!). Przemo ma inaczej - szacun, ale... nawet cieszę się, że mam okazję tu poczytać różne opinie i wyciągnąć coś dla siebie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 103041 Napisanych postów 374119 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1698349
Jak ktoś ma problem z bolesnoscia proponuje armaboll sobie spróbować, uzywaja ponoć jakiegoś mieszanki olejów pod iniekcje zamawianego typowo .

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22645 Napisanych postów 31524 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 880082
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 21 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 251
Panowie hormon wzrostu HGH z endogenic jakie opinie ????
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 103041 Napisanych postów 374119 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1698349
siduuu
Panowie hormon wzrostu HGH z endogenic jakie opinie ????

Osobiście nie biłem ale pimpuje to kilku dzbanow bardzo mocno a sami wbijają coś innego z tego co wiem ,lecz nie kieruj się tutaj koją wypowiedzią jak masz jakiś koleżków co biją hgh szybką składka wysłać op do badań tylko z rynku wtórnego nie od producenta mówiąc że będziesz badał % jak wyjdzie dobrze zrobić zapas na 6/12 miesięcy I masz pewniaka
Zakładając że znajdziesz 3 osoby i razem zakładając zamówicie sobie po 14/15 op to tyle co wyjdzie na badania to na bank więcej ugracie na upuście przy hurtowym zamówieniu, co ci da trzymanie załóżmy kilku koła na koncie przez rok ? 20 zł odsetek od banku ?? Tutaj kłaniają się podstawy ekonomi ,ja tak kupuje zawsze wszystko praktycznie
Saa odżywki ciuchy chemię do domu kosmetyki itp

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 57 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 31564
Witam.
Gh ions lub somatex już rozpuszczony Jakieś opinie ?
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 344 Napisanych postów 278 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 15054
Ja wgl nie widzę sensu brać coś w detalu,jak się ma znajomych kilku co też środków używają. To jest spora oszczędność naprawdę i to nie kilku zielonych

Zwłaszcza jak czasem jest możliwość mixowania środków

Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2024-06-08 16:02:23
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jacoo88
Ja wgl nie widzę sensu brać coś w detalu,jak się ma znajomych kilku co też środków używają. To jest spora oszczędność naprawdę i to nie kilku zielonych

Zwłaszcza jak czasem jest możliwość mixowania środków

Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2024-06-08 16:02:23

dokładnie
2

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .