prz1993No okey, kwestia interpretacji. Po prostu dla mnie opinia o bólu zupełnie nie wyklucza danego labu, bo muszę sam spróbować. Opinia o słabym stężeniu już tak.
No więc masz inaczej niż ja. I wcale nie uważam, że jesteś dzbanem, bo nie myślisz tak samo jak ja.
Słabe stężenie może być "chwilowe" - patrz HCG parę miesięcy temu choćby z chwalonego tu andro właśnie.
Podzielam też zdanie przedmówcy, iż nawet zaniżony vial można podbić ilością - szczególnie, gdy wchodzi bezboleśnie. Ja zauważyłem różnicę w reakcji alergicznej... że ją tak nazwę... przy wbiciu 1ml cypio Ions i wbiciu 0,2ml. Próbowałem też mieszać z andro. Niemniej... Jeśli ktoś pyta o jakość... a akurat w przypadku testu dramatycznych różnic nie ma... warto rozważyć tę tzw. bolesność. Gdyby ktoś mi napisał, że wg jego wiedzy 90% świetnie znosi andro i 50% Ions to jednak bym przemyślał czy w ogóle ten drugi brać pod uwagę. Albo trzeci z tolerancją 25%, ale za to 10zł tańszy na vialu.
To tak wiesz... Jeśli są 3 kebaby i wszystkie - z grubsza - zawierają to samo... Ale po kebabie A rzyga 10%, kebabie B 50%, a po C praktycznie każdy puszcza pawia i ma sraczkę to choć wszystkie "trzymają stężenie" (bułka, "mięso", jakieś warzywo) to jednak wybrałbym A. Ty "musisz sam spróbować". Dla mnie spoko - powodzenia.