EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064612

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 1228 Napisanych postów 26448 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298670
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 511 Napisanych postów 731 Wiek 43 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 45145
Lodzianin dlaczego kasujesz? nigdzie nie lamie zadnego regulaminu daje opinie nt gh ktoter sam wbijam i tego co znajomy wysylal do badan. W czym jest problem ?
2
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106577 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712673
Panowie przestańcie podpierać się czymś do czego nie macie dojścia (badania ) lub jeśli macie to słucham w jaki sposób weszliście w ich posiadanie ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51986 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
No ja pierwszy tydzien nic ale potem jednak wyj**alo. Wszystkiego miec nie mozna ale sam w sobie base srodek nabijal lepiej niz antek.
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 511 Napisanych postów 731 Wiek 43 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 45145
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106577 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712673
To wrzuć badania i wtedy się nimi podpieraj

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3630 Napisanych postów 36639 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261326
achill
Witam, mam pytanie: androchem czy nexium ewentualnie swiss lub ions, celuje w tescie, treny, mastera i wino. Wczesniej lecialo wszystko z andro i bylo ok, ale zapas sie konczy :) Dzieki za odpowiedz, pozdrawiam.

Wszystko powinno klepać . Ja lecę teraz na środkach ions i jest bardzo dobrze
1
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3630 Napisanych postów 36639 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261326
Shaki27
witam, jakie firmy polecacie z peptydami ? co by było teraz najbardziej dostepne i realnie dobre

Imperial cena jakość najlepiej wychodzi
3
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 1415 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57234
Czy jest obecnie na rynku Prima w tabsach godna uwagi? Czy wogule Prima w postaci oralnej ma sens?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Comodore
Czy jest obecnie na rynku Prima w tabsach godna uwagi? Czy wogule Prima w postaci oralnej ma sens?

dziewczyny podjadały u mnie biosirę , nie wiem kto jeszcza ma primkę w tabsach
jak dla mnie to środek typowo dla kobiet

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły