BlazkobbKreaxxxBlazkobbWczoraj nawet , że Magnyl jajec nie urywa XD Tym bardziej Ty piszący, że badanie widziałeś Magnylu. Kup i wyślij sam zbadaj, zobaczysz co jest w środku. Bo idąc twoim tokiem myślenia to ja widziałem gówniane badania endo i ac tylko każdy na te badania patrzy jak świnia w grzmoty. Mój dobry kolega się odblokował na Magnylu i nie, nie pimpuje bo nic mnie z tym labem nie łączy, ale po prostu się tu pare osób uczepiło.
Co drugi dzień jest temat HCG i bolących jaj, a Ty mnie pytasz kiedy było tak pisane...
Zmieniony przez - Blazkobb w dniu 2023-11-15 11:27:28
Skąd ten kolega wie że HCG działa skoro nie odczuwa się tego w żaden sposób?badania zrobił?
Niektórzy piszą że po HCG fajka stoi od rana ,na cyklu zawsze stoi chyba że po cyklu tak odczuwają ,bo na cyklu to normalne.Ja nie odczuwam tego ,za to odczuwam po kilku dniach ,że jajka wracają do swoich rozmiarów.Bzdura?dziwne bo za każdym razem tak mam,no prawie bo po Magnylu nic takiego nie było .Wskoczyłem na shree i było ok
Zmieniony przez - Kreaxxx w dniu 2023-11-16 18:13:47
Jak skąd wie? A odblok na podstawie czego się robi jak nie badań? Nie rzucaj się czasem teraz do mnie, że ja jestem jakimś fanem, zwolennikiem Magnylu. Pije tylko do tego, że jest dużo działających HCG na rynku. Niektórzy się nasłuchali tylko, że po HCG to zawsze torba XXL i zaczęło się wyzywanie nawet takich labów jak Imperial czy AC bo ktoś przybił i "nic nie czuć".
Andro nie ma nic do tego ,więc wiesz...
Tematem był magnyl ,więc moim zdaniem nie działał.
Życzę wszystkim miłego weekendu i dużych przyrostów :)