To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5466498

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52067 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
A mi prop andro robi mwga rozp****** to samo genamed. Inne laby znosnie ale ogolem wszystkie krotkie srpdki mnie bolą. Teraz lece ja dlugich bije 4ml na strzal i zero. Bajka.
1
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7313 Napisanych postów 17431 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 404390
a co najlepsze, odpalilem to, bo jade na wakacje i porwczniej mi z transportem i wygladem tego niz bym mial butle brac, teraz sie boje, ze pojade i bede caly obolaly chodzil...

z propem takie jazdy mialem tylko balkan - najgorsze co w zyciu lecialo i galaxy a z dlugimi czy mixami nigdy takich jazda nie mialem raczej.

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 18/10/2019 14:05:56

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3260 Napisanych postów 25289 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 418285
wincol
Tad 600 jest Jeszcze szansa dostać u nas oryginał czy raczej nie ? Robi to ktoś w ogóle czy całkiem zaprzestali produkcji ? jeśli tak to jest w pl zamienik Tada dostępny ?

Panowie , nikt nic na ten temat ??
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7313 Napisanych postów 17431 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 404390
juz pare miesiecy temu, czytalem(i tu jest pytanie gdzie? ) ze produkcja jest wstrzymana.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2499 Napisanych postów 2561 Wiek 37 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 42337
jak bedzie jakas zrzutka na badanie soku wchodze jak w poprzednich edycjach, konkrety trzeba by obgadac w temacie moderatora zeby syfu nie robic tutaj, choc uwazam ze ciezko bedzie z wyborem jak tyle labow na rynku chociaz to kwestia ile sie zbierze a z tym to wiadomo jak przychodzi wylozyc kase,
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 1058 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 31898
drennei
Jakie cypio polecacie?

Teraz idzie Wellona i jest dobre- działa i zero jakiegokolwiek dyskomfortu, no i cena przystępna, jeszcze Nexium i na pewno Platinium z probowanych

Zmieniony przez - sHarkYy w dniu 2019-10-18 15:56:29
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107446 Napisanych postów 380066 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716682
Przestance już spamować
Skoro osoba X pyta o dany środek nie pisząc do czego ma dojście to wiadomo że osoba Y Bijac np w swoim życiu 3-4 laby będzie je polecać. Od tego jest ten tamat a nie od waszych żali.
Jak kogoś oczy kluja ma tysiące innych tematów do czytania i odpisywania. Każdy wpis w formie spamu-nagana
3 nagany ban z automatu wskakuje, bez różnicy czy ktoś jest na forum tydzień czy 15 lat.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107446 Napisanych postów 380066 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716682
wincol
wincol
Tad 600 jest Jeszcze szansa dostać u nas oryginał czy raczej nie ? Robi to ktoś w ogóle czy całkiem zaprzestali produkcji ? jeśli tak to jest w pl zamienik Tada dostępny ?

Nie ryzykował bym kilka osób zaliczylo szpital, wałków lata od groma.
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52067 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
lodzianin1
wincol
wincol

Nie ryzykował bym kilka osób zaliczylo szpital, wałków lata od groma.

U mnie 2 orzypadki gronkowca i jedno omdlenie
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 756 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27696
Co sadzicie o Spectrum ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły