SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3238390

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 103 Wiek 41 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2059
Pytanko o Testosteron enan i Masteron enan od firmy PANAX , przypuszczam że jest legit ale jak z bólem po strzałach ? Ktoś brał ostatnimi czasy ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2152 Napisanych postów 23794 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 394988
U mnie zero problemów z bolesnością, do tego działa jak powinno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 103 Wiek 41 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2059
Dzięki za info :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2500 Napisanych postów 13234 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 466134
Mocnyturiel
Ludzie dajcie Opnie na temat hormonu wzrostu od Spectrum

ja tam polecam Androchem i Imperial
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 835 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 99746
dzeju123
Sibutramina- w co najlepiej celować?

lodzianin1
Sibu vertexa bym celował

Brałem vertex i kompletnie się nie sprawdzało. Nie czułem żadnego działania, ale podobno lata sporo fejków. Podobnie virtu i gold line. Na dniach będę miał z Nouveau to coś skrobnę o ile nie zapomnę.
1

Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1381 Napisanych postów 1017 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 5451
Bartosz667
Pytanko o Testosteron enan i Masteron enan od firmy PANAX , przypuszczam że jest legit ale jak z bólem po strzałach ? Ktoś brał ostatnimi czasy ?

Panax jak najbardziej. Iniekcje bezbolesne choć to też zależy od techniki robienia iniekcji .

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83226 Napisanych postów 350577 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1628169
kazda nowa firme warto brac po flakonie na stestowanie bo nie kazdemu musi leżeć dana firma
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83226 Napisanych postów 350577 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1628169
Mahler
dzeju123
Sibutramina- w co najlepiej celować?

lodzianin1
Sibu vertexa bym celował

Brałem vertex i kompletnie się nie sprawdzało. Nie czułem żadnego działania, ale podobno lata sporo fejków. Podobnie virtu i gold line. Na dniach będę miał z Nouveau to coś skrobnę o ile nie zapomnę.

bo była partia która miała zero działania ale to już sporo wstecz jakoś , obecnie z tego co słysze od uzytkowników jest ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2500 Napisanych postów 13234 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 466134
lodzianin1
kazda nowa firme warto brac po flakonie na stestowanie bo nie kazdemu musi leżeć dana firma

a najlepiej bez kombinacji korzytać ze sprawdzonych labów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 500 Napisanych postów 1291 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23938
BPC 157 IONS w tabletkach ktoś stosowął poprawa na flaki?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Obnizka