SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4449033

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 101724 Napisanych postów 372827 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1694325
deloko
Witam.
Gh ions lub somatex już rozpuszczony Jakieś opinie ?
Pozdrawiam

vertex i ions od lat na rynku akurat hgh od nich u mnie nikt nie używał ,ale jak bym miał kupować to raczej bym się tutaj nie zastanawiał specjalnie mocno
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4882 Napisanych postów 3980 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 22345
lodzianin1
siduuu
Panowie hormon wzrostu HGH z endogenic jakie opinie ????

Osobiście nie biłem ale pimpuje to kilku dzbanow bardzo mocno a sami wbijają coś innego z tego co wiem ,lecz nie kieruj się tutaj koją wypowiedzią jak masz jakiś koleżków co biją hgh szybką składka wysłać op do badań tylko z rynku wtórnego nie od producenta mówiąc że będziesz badał % jak wyjdzie dobrze zrobić zapas na 6/12 miesięcy I masz pewniaka
Zakładając że znajdziesz 3 osoby i razem zakładając zamówicie sobie po 14/15 op to tyle co wyjdzie na badania to na bank więcej ugracie na upuście przy hurtowym zamówieniu, co ci da trzymanie załóżmy kilku koła na koncie przez rok ? 20 zł odsetek od banku ?? Tutaj kłaniają się podstawy ekonomi ,ja tak kupuje zawsze wszystko praktycznie
Saa odżywki ciuchy chemię do domu kosmetyki itp

Dokładnie widziałem nie raz na " Insta " jak pimpują jaki to nie jest super hormon z endogenic i te badania gdzie niby jest go więcej.. za cos dostają hajs a jak Łodziak pisze pinpuja a bija cos innego ..
1

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1087 Napisanych postów 672 Wiek 43 lat Na forum 346 dni Przeczytanych tematów 7581
deloko
Witam.
Gh ions lub somatex już rozpuszczony Jakieś opinie ?
Pozdrawiam

IONS.
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 128 Wiek 38 lat Na forum 262 dni Przeczytanych tematów 2788
siduuu

HGH tylko brać po badaniach. Lepiej się zrzucić w kilka osób i dać do laboratorium. Masz pewność bo są cyrki dalej z hormonem Nie dawno jeden koleżka z siłowni zbadał i wyszło cjc z dac i ghrp2 przy czym Gh 0%. Jakiś lab z fejsbuka co pierwsze słyszałem ale wszyscy tak zachwalają ku*wa jakby mieli rosnąć od patrzenia na pudełko.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4882 Napisanych postów 3980 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 22345
BarteQ BQ
siduuu

HGH tylko brać po badaniach. Lepiej się zrzucić w kilka osób i dać do laboratorium. Masz pewność bo są cyrki dalej z hormonem Nie dawno jeden koleżka z siłowni zbadał i wyszło cjc z dac i ghrp2 przy czym Gh 0%. Jakiś lab z fejsbuka co pierwsze słyszałem ale wszyscy tak zachwalają ku*wa jakby mieli rosnąć od patrzenia na pudełko.

Tak już jest jak ktoś kieruje sie tym co widzi na fejsie szczególnie jak reklamują to osobu które jakoś wygladają itp i później co sie dziwić że są niespodzianki

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9278 Napisanych postów 83111 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 702966
Oni przeważnie tylko reklamują a wbijają co innego
2

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT:
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
flex1976

Dokładnie i co ciekawe przy każdej reklamie każdy ma swój " kod rabatowy " i takim sposobem takie osoby dostają jakiś % za to że ktoś nabierze sie na ten super Sarm czy GH ..
2

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1076 Napisanych postów 19631 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 161535
Endogenic ja np miałem hgh i było ok tak samo ich hcg
4

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2948 Napisanych postów 24688 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 409521
Jest dobry jak każdy inny gh który ma w środku co powinien i tyle ale nasze pseudo gwiazdy reklamują go jakby miewiadomo co tam było. Najlepszy gh na rynku, ten jedyny
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6282 Napisanych postów 16110 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 394212
Michass90
flex1976

Dokładnie i co ciekawe przy każdej reklamie każdy ma swój " kod rabatowy " i takim sposobem takie osoby dostają jakiś % za to że ktoś nabierze sie na ten super Sarm czy GH ..

oni nie dostaja imo zadnego % poprostu dostana kilka sampli czy tam sztuk tego i pewnie pchaja dalej, bo sami maja 'swoje' laby, na ktorych jada od lat.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .