EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064215

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106576 Napisanych postów 378737 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712654
deloko
Witam.
Gh ions lub somatex już rozpuszczony Jakieś opinie ?
Pozdrawiam

vertex i ions od lat na rynku akurat hgh od nich u mnie nikt nie używał ,ale jak bym miał kupować to raczej bym się tutaj nie zastanawiał specjalnie mocno
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5689 Napisanych postów 4542 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26708
lodzianin1
siduuu
Panowie hormon wzrostu HGH z endogenic jakie opinie ????

Osobiście nie biłem ale pimpuje to kilku dzbanow bardzo mocno a sami wbijają coś innego z tego co wiem ,lecz nie kieruj się tutaj koją wypowiedzią jak masz jakiś koleżków co biją hgh szybką składka wysłać op do badań tylko z rynku wtórnego nie od producenta mówiąc że będziesz badał % jak wyjdzie dobrze zrobić zapas na 6/12 miesięcy I masz pewniaka
Zakładając że znajdziesz 3 osoby i razem zakładając zamówicie sobie po 14/15 op to tyle co wyjdzie na badania to na bank więcej ugracie na upuście przy hurtowym zamówieniu, co ci da trzymanie załóżmy kilku koła na koncie przez rok ? 20 zł odsetek od banku ?? Tutaj kłaniają się podstawy ekonomi ,ja tak kupuje zawsze wszystko praktycznie
Saa odżywki ciuchy chemię do domu kosmetyki itp

Dokładnie widziałem nie raz na " Insta " jak pimpują jaki to nie jest super hormon z endogenic i te badania gdzie niby jest go więcej.. za cos dostają hajs a jak Łodziak pisze pinpuja a bija cos innego ..
1

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8560
deloko
Witam.
Gh ions lub somatex już rozpuszczony Jakieś opinie ?
Pozdrawiam

IONS.
3
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 131 Wiek 39 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3018
siduuu

HGH tylko brać po badaniach. Lepiej się zrzucić w kilka osób i dać do laboratorium. Masz pewność bo są cyrki dalej z hormonem Nie dawno jeden koleżka z siłowni zbadał i wyszło cjc z dac i ghrp2 przy czym Gh 0%. Jakiś lab z fejsbuka co pierwsze słyszałem ale wszyscy tak zachwalają ku*wa jakby mieli rosnąć od patrzenia na pudełko.
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5689 Napisanych postów 4542 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26708
BarteQ BQ
siduuu

HGH tylko brać po badaniach. Lepiej się zrzucić w kilka osób i dać do laboratorium. Masz pewność bo są cyrki dalej z hormonem Nie dawno jeden koleżka z siłowni zbadał i wyszło cjc z dac i ghrp2 przy czym Gh 0%. Jakiś lab z fejsbuka co pierwsze słyszałem ale wszyscy tak zachwalają ku*wa jakby mieli rosnąć od patrzenia na pudełko.

Tak już jest jak ktoś kieruje sie tym co widzi na fejsie szczególnie jak reklamują to osobu które jakoś wygladają itp i później co sie dziwić że są niespodzianki

Michass90

...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9207 Napisanych postów 83550 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 706333
Oni przeważnie tylko reklamują a wbijają co innego
2

TRENINGI KATOWICE

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
flex1976

Dokładnie i co ciekawe przy każdej reklamie każdy ma swój " kod rabatowy " i takim sposobem takie osoby dostają jakiś % za to że ktoś nabierze sie na ten super Sarm czy GH ..
2

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Endogenic ja np miałem hgh i było ok tak samo ich hcg
3

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3159 Napisanych postów 25139 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 416007
Jest dobry jak każdy inny gh który ma w środku co powinien i tyle ale nasze pseudo gwiazdy reklamują go jakby miewiadomo co tam było. Najlepszy gh na rynku, ten jedyny
2
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6831 Napisanych postów 16916 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400583
Michass90
flex1976

Dokładnie i co ciekawe przy każdej reklamie każdy ma swój " kod rabatowy " i takim sposobem takie osoby dostają jakiś % za to że ktoś nabierze sie na ten super Sarm czy GH ..

oni nie dostaja imo zadnego % poprostu dostana kilka sampli czy tam sztuk tego i pewnie pchaja dalej, bo sami maja 'swoje' laby, na ktorych jada od lat.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły