-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4991942

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2010 Napisanych postów 3646 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78425
GwiazdekTorun
Witam
Od poniedzialku chce wejsc na tren plus test, albo ace/prop albo dlugi plus enan/cyp. Dil ma takie laby dostepne co byscie polecili a moze ktos cos leci z tych labow akurat?

tren ace DNA Egzogen BM
tren ena DNA i BM
propek DNA Egozgen BM Bioniche
enan i cyp DNA Egzogen BM

Deca DNA i Bold Egzogen bije aktualnie. I nie mam na co narzekac.
Prop Bioniche bdb.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51966 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Winko swiss vs ions ???
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9178 Napisanych postów 83490 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705892
Brałbym ions
1

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106422 Napisanych postów 378513 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712074
Lux1980
Winko swiss vs ions ???

obie firmy tutaj będą ok patrzył bym na cenę
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 106 Napisanych postów 169 Wiek 40 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1179
GwiazdekTorun
Witam
Od poniedzialku chce wejsc na tren plus test, albo ace/prop albo dlugi plus enan/cyp. Dil ma takie laby dostepne co byscie polecili a moze ktos cos leci z tych labow akurat?

tren ace DNA Egzogen BM
tren ena DNA i BM
propek DNA Egozgen BM Bioniche
enan i cyp DNA Egzogen BM

Wystartowalem z dlugim trenem cypio i boldem DNA, masa ludzi polecalo ten lab takze zainwestowalem i jak na razie 3,5ml i 3ml wchodzi bez problemow. Wczesniej Egzo lecialem ale nieco drozszy niz DNA choc dobrze robil. Bierz Egzo albo DNA ja bym tak celowal.
2
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 428 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21187
Testował ktoś ostatnio anastrozol Teva działa?
1

marsaw

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2933 Napisanych postów 15929 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 892037
marsaw801

Przecież to apteka
Więc dlaczego ma nie działać:>?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3118 Napisanych postów 25099 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415448
marsaw801

o który dokładnie pytasz ?
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 52 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 491
marsaw801

Ten PL apteczny działa i zbija tak jak powinien

Ten nie-PL apteczny działa ch**owo, myślę, że tam jest z 60% stężenia.

Wklejałem tu już swoje wyniki z przejscia z PL Apteki na ten nie-PL "apteke" Teva.
I Jak miałem estro przy górnej granicy, tak podskoczyło do prawie 2.5x ponad górną granicę ;)

Zmieniony przez - OazaToDobraWoda w dniu 2019-06-02 00:12:18
2
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 50 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 11525
W jakie HGH celować ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły