-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4994675

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Czy tren ace z IONS jest dobry bił ktoś ostatnio macie jakieś opinie i jaki jeszcze polecacie tren ace dzięki pozdro

Zmieniony przez - maćkowiak w dniu 2023-12-30 14:28:33
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 34 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1098
Androchem trzyma poziom? Głównie mam na myśli test cypio/enan, hcg, clomid, primo, nolva, cabaser coby od razu na cały cykl sie zaopatrzyć u jednego dostawcy.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 29078 Napisanych postów 71048 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 548994
Tak

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7087
Xesch
Androchem trzyma poziom? Głównie mam na myśli test cypio/enan, hcg, clomid, primo, nolva, cabaser coby od razu na cały cykl sie zaopatrzyć u jednego dostawcy.

brałem testy i hcg andro i sie nie zawidołem wiec śmiało można polecic co do reszty srodkow sie nie wypowiem ale ludzie tutaj chwalą ten lab na każdym kroku :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8555
Xesch

Trzyma, brałem ostatnio z andro turę, lgd, provi, enan, sustę, cypio, mt-2, tirza i semaglutyd, wszystko działa jak należy.
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3610 Napisanych postów 36622 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261245
maćkowiak
Czy tren ace z IONS jest dobry bił ktoś ostatnio macie jakieś opinie i jaki jeszcze polecacie tren ace dzięki pozdro

Zmieniony przez - maćkowiak w dniu 2023-12-30 14:28:33

Tak , bardzo dobry tren
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5667 Napisanych postów 4523 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26433
Mind f***er
Xesch

Trzyma, brałem ostatnio z andro turę, lgd, provi, enan, sustę, cypio, mt-2, tirza i semaglutyd, wszystko działa jak należy.

Ture ile brałeś i jakie dawki ?

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 253 Napisanych postów 692 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16534
Mind f***er

A jaki jest cel mieszania enana, cypio i susty?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8555
HTZ_fan
Mind f***er

A jaki jest cel mieszania enana, cypio i susty?

Nie wiem, zapytaj kogoś, kto napisał, że tak miesza.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
Napisał, że brał a że nie że mieszkał. Ja z Androchem nie czułem nigdy provi. Za to z Actiza ta sama dawka robiła fajnie w głowie po 4 dniach. I w gaciach.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły