SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tren Ace

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 10323

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

31

Waga

96

Wzrost

180

Obwód ramienia

42

Obwód klatki

117

Obwód uda

68

Obwód talii

92

Staż na siłowni

dłgo z 10 z perwami

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

B3 W2 T1

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

kilka było test deka wino meta

Opisz swój plan treningowy

split x5

Cel cyklu

redukcja

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Cały czas ON od 13 mc

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

?

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

endo tycie

Stan zdrowia

dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

w normie

PPM (podstawowa przemiana materii)

2200

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

100 160 170 x10
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 279 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19454
Witam sprawa sie tyczy kiedy wkęca sie realnie tren ace nie którzy piszą po 3 godz inni 3 dni a co poniekórrzy tydzień i więcej.

Pisze dlatego że wszedłem na cykl i za cholere nie czuje tego Trena gdzie ta magia gdzie ta moc gdzie te sidy. Nie spodziewam sie fajerwerków i nie wiadomo czego myśle realnie.

Leci
Cypio 250 e7d podobno Tren lubli testa nisko więc tak dałem
Tren Ace e2d 100mg
T3 50mg razem z 600mg B6 na zbicie prolki przy trenie.

Środki są shree venkatesh więc nie byle g**** po taniości kody wchodzą partia z listopada poprzedniego roku. Znajomi biją tą samą partie Trena i w ok 7-10 dniu go czują co jest grane wyj**ka tylko mi sie trafiął??

Przed trenem zrobiłem badania na samym testo.
Estro Estradiol (E2) 39,00 pg/ml 0,00 — 39,80 A PB3016_04_100_02 Wyd.4 / 2013
metoda CLIA analizator Centaur
Tyreotropina (TSH) 2,775 mIU/L 0,55 — 4,78 A PB3053_04_100_02 Wyd.5 / 2014
metoda CLIA analizator Centaur
Prolaktyna (PRL) 17,60 ng/ml 2,10 — 17,70 A PB3041_04_100_02 Wyd.4 / 2013
metoda CLIA analizator Centaur
Testosteron (TTE) 1800,36 ng/dl 241 — 827 A PB3046_04_100_02 Wyd.3 / 2013
metoda CLIA analizator Centaur
Aminotransferaza alaninowa (ALT) 36 U/L < 41
Aminotransferaza asparaginianowa (AST) 26 U/L < 34

Planuje zrobić jutro ponowne badania. Rozumiem że estro powinino być podbite a raczej przekłamane jak działa tren prolka również podbita.

Spotkał sie ktoś z takim przypadkiem jak moim? Może jeszcze wszystko przedemną i tren sie rozkręci co o tym Panowie myślicie...
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1621 Napisanych postów 56715 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 264262
Ile ten tren już leci? Nie wierz w bajki, że po dwóch dniach będzie siła i moc.
Tren to nie magiczny środek. Pomoże przy odpowiedniej diecie dopalić smalec ale nie będziesz gór przenosił.

Leciałem różne treny i żaden nie wkręcił się szybciej niż po 3-4 tygodniach.
Po dwóch tygodniach można już odczuwać niektóre skutki uboczne ale też nie u każdego.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 44662 Napisanych postów 296123 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1445777
na redukcji chcesz siłe???
tren na redu to poroniony pomysł i strata srodka,ale magia słowa tren działa.
Sknociłes sprawę trzeba było dać testa i t3 zjechać z fatu potem dac tren i budowac suchy mięsień,tak więc lipa będzie z tego bo potem trenu niczym nie przebijesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 279 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19454
Kończy sie 3 tydzień. Co do skutków uboczynch to jestem wiecznie nie wyspany ale praca dwuzmianowa. Zauważyłem również że jak podam testa razem z trenem w jednym dniu to jestem stasznie nerwowy aż mnie rozsadza od środka i sen jest strasznie nerwowy. Ogólnie w nocy czesto sie budze aby oddać mocz. Potliwość na treningu wnormie przy areobach sie wiecej leje alt to raczej normalnie. Co do diety to jest dieta redukcujna wyszedłem z vlcd i dodałem węgle 100g przed i po treningu podbiłęm białko do 3gr i zwiększyłem tłyszcze gównie z ryby.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 44662 Napisanych postów 296123 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1445777
zmarnowałeś tylko potencjał tego srodka ot tyle,to jak byś wlał do nauki jazdy paliwo rakietowe i jeździł po placu na jedynce.żałuj bo pierwszy cykl na trenie "rozrywa" a ty masz go już za sobą ale tak to jest jak się zakłada temat w połowie cyklu z pytaniami,ale twoja kasa zdrowie i sylwetka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 781 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12618
a ja sie podepne pod temat , lodzianin a czy estry trenu (ace, enan i chyba jeszcze jest z dwie odmiany ale nie pamietam..
) czymkolwiek sie roznia ? oprocz czestotliwosci iniekcji ? czy regula jest taka sama np. jak przy tesciu "cypio i prop"
1

Przed Uzyciem Omnadrenu Skonsultuj sie z lekarzem lub z farmaceutą..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 279 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19454
Z tego co piszesz to tren to środek wysokich kalorii i masy. To nier ozumiem czemu dużo osób na tym redukuje sylwetka sie zaostrza i dopala fat coś nawet mięsa im wpadnie a środek uważany jako raczej redukcyjny. Kalorie mam na pozieomie ok 2800/3000 tys B3 T1 W2 cardio 5x 20 min po trenigu.
Cykl moge przeciągnąć.
Wiem że masz dużą więdzę pokieruj mnie co dalej jeśli jeszcze da sie coś zrobić i wykorzystać środek najlepiej w chwili obecnej jakiej jestem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 44662 Napisanych postów 296123 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1445777
Kamrys
Z tego co piszesz to tren to środek wysokich kalorii i masy. To nier ozumiem czemu dużo osób na tym redukuje sylwetka sie zaostrza i dopala fat coś nawet mięsa im wpadnie a środek uważany jako raczej redukcyjny. Kalorie mam na pozieomie ok 2800/3000 tys B3 T1 W2 cardio 5x 20 min po trenigu.
Cykl moge przeciągnąć.
Wiem że masz dużą więdzę pokieruj mnie co dalej jeśli jeszcze da sie coś zrobić i wykorzystać środek najlepiej w chwili obecnej jakiej jestem.


dla mnie to marnowanie trenu,jako anty katabolik wystarczy sam test i nic więcej, na redukcji masz utrzymać mięso i palić fat tak więc tren w jakim celu? masz t3 i testa dieta,aero i wszystko.Ale naszła moda na redukowanie się na kilku srodkach wprowadzona przez dilerów bo kupisz więcej.Szkoda zdrowia i kasy.Ale interes dzięki takiemu podejściu kwitnie w najlepsze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1528 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 9791
czyli rozumiec ze wszyscy bogowie tego forum marnuja srodki na redukcji ? dobrze w ch** :D

MY BODY IS A MACHINE

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1235 Napisanych postów 26434 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 298413
Kamrys


Pisze dlatego że wszedłem na cykl i za cholere nie czuje tego Trena gdzie ta magia gdzie ta moc gdzie te sidy. Nie spodziewam sie fajerwerków i nie wiadomo czego myśle realnie.




Magiczna moc tylko dla wybranych saidy kwestia organizmu, Ci co nie maja placza jak w Twoim przypadku. Ci co maja marudza, ze wytrzymac nie moga i zazdroszcza tym co nie maja. Takie to zycie niesprawiedliwe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 279 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19454
Napisze ktoś konkretnie co robić i jak wykożystać tego trena bo już mnie to wk***ia oględne pisanie żę szkoda środka nie dla ciebie za wcześnie nie wykorzystasz.
Środek dla mnie jak każdy inny a robi sie z niego jakiegoś demona. Stać mnie żęby nabijać kase dilom i do kupie jeszcze 10 opakowań jak bedzie trzeba.
Głównie chodzi mi o to czy to nie wyj**ka bo jaki to sens. Czy powtórne badania dadzą jakiś obraz co z towarem
Nie mam sidów wiem że to nie jest wyznacznikiem dobrego towaru dzięki temu ze nie mam dłużej wytrzymam. Jestem dorosły wiem co robie zdecydowałem sie na Trena i na nim lece.
Co zmienić w diecie by lepiej go wykożystać i go konkretnie poczóć pobić węgle obiciąć tłuszcze??
Panowie konrety... az sie zdenerwowałem chyba coś klepie heheh
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Power PCT Program

Następny temat

Cykl 12tyg prop a antybiotyk?

Wheya