RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5322796

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 111 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2596
Testosterone Cypio Androgen Extreme 300/ml miał ktoś?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 321 Wiek 31 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 5675
Czy ktos testowal lab androx?
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 722 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 40179
co sądzicie o srodkach z gorillaz pharmacy? chodzi mi ogolnie o lab.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 902 Napisanych postów 2007 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30538
prosiak666

Gooowno. Szkoda kasy, czasu. Inwestuj w laby sprawdzone, chwalone tutaj.
Pozdrawiam.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 609 Napisanych postów 1488 Wiek 43 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 11297
Jw, szkoda kasy, poczytaj w temacie i znajdziesz multum bdb i polecanych labów
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 515 Napisanych postów 1510 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110931
driver94
Czy ktos testowal lab androx?

skoro nikt Ci nie odpisuje to wysuń wnioski że nikt tego nie zna zamiast co stronę się pytać o niego...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 891 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10940
colin2000
prosiak666

Gooowno. Szkoda kasy, czasu. Inwestuj w laby sprawdzone, chwalone tutaj.
Pozdrawiam.

Ja cypio dobrze wspominam. W sumie jedyny teść jaki zamówiłem od nich. Z kolei o Cabaser nie mogłem się z dwa tygodnie doprosić z wysyłką...
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 217 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14868
Helios DP Pharma jakie opinie?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 9 Wiek 41 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1435
Testowałem cypka, hcg i letrozol z Gorillaz pharmacy. Wszystko działało jak należy. Bolesność po injekcji porownywalna do innych labow. Żadnych kryształów ani ciał obcych we fiolkach nie było. Wydaje mi się, że dużo negatywnych opinii jest powielanych a nie wynikających z faktycznego stosowania środków.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4805 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
Mi się wydaje, że nikt normalny nie będzie testował na sobie takich wynalazków, jak w koło masa sprawdzonych labów.
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły