Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1150
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
meirii
Łodziak załóż jakiś temat "Niszowe firmy saa" lub coś podobnego. Bo ten temat ssie. Pomp tych samych firm nic więcej. Od razu wiadomo czym tu kto handluje.
Wystarczy pisać pozytywnie o jakiejś firmie i zaraz zarzuty ze się handluje itd parodia :D
Szacuny
35287
Napisanych postów
66742
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
920763
Ja bije aktualnie tylko andro i dose i sobie chwalę. Ionsa miałem 5 ampek susty i też ok. Kiedyś leciałem dna i też spoko. Dawno temu pb lab i to była rewelacja ale szybko zniknęło. Sibu jem vertexa i kosi. Deka sody też klepała świetnie. Dobry znajomy leci od dawna tylko nordica i też bardzo zadowolony a lab bardzo mało popularny.
Clen z malaya czy tam lyki kosił tak ze nie jeden by się przekręcił. Bardzo dobrze też wspominam pierwsze partie malaya i propa hubeia w 2ml flakonach. Meta scanbach i formę się piękna robiło z deka normy lub organonu wtedy jeszcze legitnego. I atomic labs haha 3/4 osób nawet nie pamięta takich szlagierow
Niczym nie handluje chyba ze dobrymi wspomnieniami .
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3182
Napisanych postów
24956
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
413507
Skoro większość ma dostęp do tych bardziej znanych firm, dzialaja jak trzeba i mozna je polecic to co ,nie możemy teraz nic napisać bo zaraz to jest pimp ? Tak samo można o Tobie napisać że pimpujesz to co Ty polecasz więc się tak nie ciskaj
Szacuny
254
Napisanych postów
1174
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22563
U mnie leciały różne laby, ale były pytania o Hermes Pharm to w tym roku testowałem parę środków i jakichś różnic nie zauważyłem. Jednak jak ktoś zapyta o sprawdzony lab, to jasne że podam: Ions, Soda, kiedyś Nexium, Vertex, Dna, Aquila, Genamed.
Szacuny
9
Napisanych postów
90
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2113
Ja pierwszy raz biłem propa z alchemi pharmy max (czy jakos tak) myślałem że mi urwie dupe :D Potem DNA ale trafiłem kujawiak i jakiś niesmak do firmy pozostał. Następnie Uber Pharm (niemiecki chamski under) i czasem to mieli błędy w stężeniach, miało być 100 propa wychodziło 150 XD Potem Elephant Pharma tutaj trafiłem pierwsze partie i o dziwo fajnie klepały (mam jeszcze 2 butle cypka) No i teraz testuje Boom-Lab zobaczymy za miesiąc jak to wyjdzie :P
Plus te nieszczęsne gorylle, tak jak dostawa była spoko tak k***a środek porażka (wyj**ałem w kosz bo to wstyd komukowlwiek oddać)
Szacuny
416
Napisanych postów
1347
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12116
wincol
Skoro większość ma dostęp do tych bardziej znanych firm, dzialaja jak trzeba i mozna je polecic to co ,nie możemy teraz nic napisać bo zaraz to jest pimp ? Tak samo można o Tobie napisać że pimpujesz to co Ty polecasz więc się tak nie ciskaj
A pokaż posta gdzie wymieniłem jakąś firmę? Jedynie to pytałem o Maximusa. Oczywiście nikt nic nie wie bo nie ma skąd powielić. A dwie firmy których używam od 2 lat, z mniejszej wytwórni, nawet nigdy o tym nie wspomniałem nigdzie. Wystarczy mi że badałem to i trzymam się tego.
Szacuny
199
Napisanych postów
789
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
9521
Ze stężeniami może być nawet niebezpiecznie , jak nie clomid przesypany czy coś takiego że pikawa ledwo chodziła to tren H co zamiast 75 miał chyba 115 i ile dobrze pamiętam ktoś na forum kiedyś wspominał a to nie test ze 50 mg w tą czy tamtą nie robi różnicy .
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
855
Napisanych postów
1814
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
28696
Mumin222
Ja bije aktualnie tylko andro i dose i sobie chwalę.
Ionsa miałem 5 ampek susty i też ok.
Kiedyś leciałem dna i też spoko.
Dawno temu pb lab i to była rewelacja ale szybko zniknęło.
Sibu jem vertexa i kosi.
Deka sody też klepała świetnie.
Dobry znajomy leci od dawna tylko nordica i też bardzo zadowolony a lab bardzo mało popularny.
Clen z malaya czy tam lyki kosił tak ze nie jeden by się przekręcił.
Bardzo dobrze też wspominam pierwsze partie malaya i propa hubeia w 2ml flakonach.
Meta scanbach i formę się piękna robiło z deka normy lub organonu wtedy jeszcze legitnego. I atomic labs haha
3/4 osób nawet nie pamięta takich szlagierow
Niczym nie handluje chyba ze dobrymi wspomnieniami .
A ja pamiętami i dobrze wspominam polfe Warszawa obecnie jelfę omnadren który kosztował 5zł za paczkę 5 shotową w aptece lata 90 te za gówniarza. Pozdro. Ps. ,,gimby nie pamietajo,,
Zmieniony przez - colin2000 w dniu 2022-11-12 21:30:47