Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4984918

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 244 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3730
Pytam zapomniałem dodać znak zapytania przepraszam
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Dobre hcg
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1975 Napisanych postów 4166 Wiek 41 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 290783
Virtuti i magnus oba bardzo dobre hcg
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2347 Napisanych postów 5689 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 110111
J.w

siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20987 Napisanych postów 71644 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576993
fikakowo
Z czego dobre T3 ostatnio braliście?

Nouveaux, PHD Remedies.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1465
Witam ,co powiecie o labie Merck genetics ?warto?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 121
Witam! Wie ktoś czy tb-500 firmy Bio Peptide ze strony, której wkleiłem link jest oryginalne?
...
Napisał(a)
Usunięty przez krzykacz za pkt 3 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 121
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20987 Napisanych postów 71644 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576993
Nie zmieszczaj takich treści na forum. Bio-Peptide obok Nouveaux Alpha Peptides czy Excelsior TOP także możesz być pewien towaru z tych labów.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Początkujący
krzykacz
Nie zmieszczaj takich treści na forum. Bio-Peptide obok Nouveaux Alpha Peptides czy Excelsior TOP także możesz być pewien towaru z tych labów.
Jeśli chodzi o Bio Peptide to wiem, że pewna firma, ale mi chodzi o to czy te produkty z tamtej strony są prawdziwe. Zastanawia mnie dosyć niska cena...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły