Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958111

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Arek783
Mam do odbloku clomid i tamoxifen z andro. Zastanawiam się co z HCG. Czy ogarniać receptę czy kupić z andro HCG? Co sądzicie?

Wszystko działa dobrze

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Trudno się nie zgodzić z powyższą wypowiedzią. Tak więc śmiało.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 229 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11882
Natural100procent
Witam szanownych panów :)
Znacie lab Medina?? Wiecie coś o tym labie? Niestety, ale ions i monster jak i panax się wyczerpały. Usłyszałem gdzieś, że Medina, to będzie zastępca monstera, ale wiadomo jak to jest z tym, co się słyszy tu i tam.
brałem Medine 2 lata temu mało mi dup[y nie urwało takie stany zapalne miałem po tym szajsie i zmieniłem lab trochę czasu już jest może od tego czasu co zmienili ze są bezbolesne ale ja bym juz nie zaryzykował prakatycznie wszytkie laby sie posyplay przez naloty nie mają czym już obracać wiec postanowili przejść na Medine ale moim zdaniem to kiszka działać działają ale jak ma mi robić z pośladka balon to wole szukać innego labu
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 366 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24945
lucek222
Natural100procent
Witam szanownych panów :)
Znacie lab Medina?? Wiecie coś o tym labie? Niestety, ale ions i monster jak i panax się wyczerpały. Usłyszałem gdzieś, że Medina, to będzie zastępca monstera, ale wiadomo jak to jest z tym, co się słyszy tu i tam.
brałem Medine 2 lata temu mało mi dup[y nie urwało takie stany zapalne miałem po tym szajsie i zmieniłem lab trochę czasu już jest może od tego czasu co zmienili ze są bezbolesne ale ja bym juz nie zaryzykował prakatycznie wszytkie laby sie posyplay przez naloty nie mają czym już obracać wiec postanowili przejść na Medine ale moim zdaniem to kiszka działać działają ale jak ma mi robić z pośladka balon to wole szukać innego labu

Znajomy jakiś czas temu leciał tescia i mastera z mediny i żadnych stanów zapalnych nie miał. Nie wiem jak reszta sortymentu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Mumin222
Natural100procent
Mumin222
Tak w zamian jak każdy inny lab że dil zamiast monstera ma Medine oba na m więc się zgadza

Jasno i wyraźnie napisałem, że tak słyszałem, a że nie znamediny, to nie wiedziałem, że są na rynku dłużej niż monster. Tak spokój byki, bo was ponosi
Generalnie dzięki za odpowiedzi.

Spokojna twoja trochę humoru z rana przy niedzieli nie zaszkodzi.
Nie pomogę merytorycznie bo ja i znajomi od lat siedzimy na 2 pewniakach dose i andro, zmieniąc nikt nie zamierza.

Rozumiem. Jestem przewrażliwiony trochę, dorastałem w srogim środowisku momogłem to źle odebrać ;)
Aktualnie kończę odblok stąd nieco nerwowy jestem.
Pomyślę nad dose, bo już tyle razy czytałem, że lab dobry, a sam nigdy nie biłem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
Jak masz dostęp to bij , nie zawiedziesz się na dose
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
wincol
Jak masz dostęp to bij , nie zawiedziesz się na dose

Tak zrobię, dzięki Panowie za za zaangażowanie:)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 425
Niedawno natknąłem się na enanthate od marki Alpina Pharma, której wcześniej nie spotkałem. Czy ktoś miał do czynienia z tą marką?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 79 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6691
Proviron z Andro jakieś opinie? Biore dece i wywaliło mi progesteron i słabsze libido. Zamówiłem provi z andro. Jest legit i pomoże? Pozdro!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Dobre provi trochę tego zjadłem
A czy pomoże, u jednych tak tylko dawki czasami też muszą iść wysokie na pewno nie 25 mg
Ale dawkowanie itd temat z ankieta

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły