Arek783Mam do odbloku clomid i tamoxifen z andro. Zastanawiam się co z HCG. Czy ogarniać receptę czy kupić z andro HCG? Co sądzicie?
Wszystko działa dobrze
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4958111
Arek783Mam do odbloku clomid i tamoxifen z andro. Zastanawiam się co z HCG. Czy ogarniać receptę czy kupić z andro HCG? Co sądzicie?
Natural100procentbrałem Medine 2 lata temu mało mi dup[y nie urwało takie stany zapalne miałem po tym szajsie i zmieniłem lab trochę czasu już jest może od tego czasu co zmienili ze są bezbolesne ale ja bym juz nie zaryzykował prakatycznie wszytkie laby sie posyplay przez naloty nie mają czym już obracać wiec postanowili przejść na Medine ale moim zdaniem to kiszka działać działają ale jak ma mi robić z pośladka balon to wole szukać innego labuWitam szanownych panów :)
Znacie lab Medina?? Wiecie coś o tym labie? Niestety, ale ions i monster jak i panax się wyczerpały. Usłyszałem gdzieś, że Medina, to będzie zastępca monstera, ale wiadomo jak to jest z tym, co się słyszy tu i tam.
lucek222Natural100procentbrałem Medine 2 lata temu mało mi dup[y nie urwało takie stany zapalne miałem po tym szajsie i zmieniłem lab trochę czasu już jest może od tego czasu co zmienili ze są bezbolesne ale ja bym juz nie zaryzykował prakatycznie wszytkie laby sie posyplay przez naloty nie mają czym już obracać wiec postanowili przejść na Medine ale moim zdaniem to kiszka działać działają ale jak ma mi robić z pośladka balon to wole szukać innego labuWitam szanownych panów :)
Znacie lab Medina?? Wiecie coś o tym labie? Niestety, ale ions i monster jak i panax się wyczerpały. Usłyszałem gdzieś, że Medina, to będzie zastępca monstera, ale wiadomo jak to jest z tym, co się słyszy tu i tam.
Mumin222Natural100procentMumin222Tak w zamian jak każdy inny lab że dil zamiast monstera ma Medine oba na m więc się zgadza![]()
Jasno i wyraźnie napisałem, że tak słyszałem, a że nie znamediny, to nie wiedziałem, że są na rynku dłużej niż monster. Tak spokój byki, bo was ponosi![]()
Generalnie dzięki za odpowiedzi.
Spokojna twojatrochę humoru z rana przy niedzieli nie zaszkodzi.
Nie pomogę merytorycznie bo ja i znajomi od lat siedzimy na 2 pewniakach dose i andro, zmieniąc nikt nie zamierza.
wincolJak masz dostęp to bij , nie zawiedziesz się na dose
Nasz sklep
Mega promocja