Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3379
Napisanych postów
13767
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
186590
Haha widac mit oxy wiecznie zywy,
nowy lab DNA, no wiadomo że szkodzi tu i tam, najbardziej widać to na tym drugim forum na trzy litery, im to tam tak dupska pekaja że SOR-y nie nadążają ich szyc,
najgorsze że wypowiadają się ludzie ktorzy gowno wiedza z mega duzym przekonaniem o swojej racji,
pozdrawiam
Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2019-07-25 18:07:11
Szacuny
11171
Napisanych postów
51828
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Przecież to normalka ze są za i przeciw . To naturalne . Prwada jest taka ze większość pisze. nie wiedząc o czym pisze . DNA to dobry Lab , i nie słyszałem od użytkowników negatywnych opini . Sam kilka środków testowałem i jest ok . Wiec bajera jest zbędna
Szacuny
13141
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
janek.janek
dmq92
No opinia szaraka na 1 cyklu jest kluczowa. Tacy wiedza co jest pięć
badz obiektywny prosze albo czasem lepiej nic nie pisac. tacy znawcy z Was a bijac treny w ktorym jest test z 20% trenu nie potrafiliscie tego wyczuc tylko biliscie chwalac ze cudo
pierwszy czy dziesiaty cykl nie ma tutaj znaczenia wiec wyluzuj. no chyba ze ma sie mannie wyzszosci. luzu panowie bo zaraz pozrecie mnie jak hieny
Co Ty do mnie p******isz jak ja trenu 2 lata nie tykam to jak moglem poznac znafco. Jestem bardzo obiektywny. I jak cos ie dziala tovo tym pisze. Mowie o dna co bralem lub podopieczni i powiedziałem co dziala. Masz 3 strony wstecz.
Oxe dna je u mnie 2 crossfiterow i 2 laski. Z pierwszego nsdamego rzutu i im mordy nie puchna, hormony w normie lipidogram nie rozk***iony jak po winie a kazdy spory progres silowy. Placebo?
A no tak bo jakis leszcz na w cyklu na innym forum napisal ze nie dziala wiec nie jestem obiektywny. No tak. Ty jestes za to nie majac stycznosci ze srodkami tylko cytujac jakis nieogarow.
Nie mam manni ja sie trzymam faktow. Drobna roznica
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-07-25 21:20:27
Szacuny
13141
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
lodzianin1
janek.janek
dmq92
No opinia szaraka na 1 cyklu jest kluczowa. Tacy wiedza co jest pięć
badz obiektywny prosze albo czasem lepiej nic nie pisac. tacy znawcy z Was a bijac treny w ktorym jest test z 20% trenu nie potrafiliscie tego wyczuc tylko biliscie chwalac ze cudo
pierwszy czy dziesiaty cykl nie ma tutaj znaczenia wiec wyluzuj. no chyba ze ma sie mannie wyzszosci. luzu panowie bo zaraz pozrecie mnie jak hieny
Jak nie ma znaczenia jeśli ktoś coś brał naście razy to ma odniesienie do działania.jesli ktoś bierze coś pierwszy raz to w jaki sposób ma mieć rozeznanie co i jak działa ???
Przecież to logiczne skoro typ cos bierze pierwszy raz to wie lepiej czy dobre i czy zanizone
Szacuny
50
Napisanych postów
417
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
19110
to akurat nie tak do konca , z reala i calkiem obiektywnie moge stwierdzic ze dna to szalu nie robi i nie jest to lab taki dobry jak niektorzy tutaj go wuychwalaja , kto ogarniety to wie co i jak