Xades111Witam Panowie winko iniekcyjne na wodzie warto zainwestować w firme nexium odnośnie winstrolu. Dziękuję
Nex ma dobre produkty weź flakon i sprawdź czy będziesz tolerował winko na wodzie zrobione
Ilość wyświetleń tematu: 3744758
Xades111Witam Panowie winko iniekcyjne na wodzie warto zainwestować w firme nexium odnośnie winstrolu. Dziękuję
ZaciekawionyTak te cuda to z UK i ceny też spoko tylko każdy mówi coś dobrego i średniego na nie dlatego byłem zaciekawiony czy tutaj ktoś testował. Ogólnie mnie dziwi że w UK każda firma praktycznie ma tabletki 50mg w Polsce tylko 10 mg to mnie intryguje czemu tak jest
Amg27Wookie12Witam kolegów kompletuje ciąg dalszy cyklu obecnie caly cykl bazował na aquila ale zmienie lab mam do wyboru androchem king ions galenica atom DNA i spectrum co bd najlepsza opcja? Bedzie lecial prop master Tara I moze tren na ktorych firmach bazowac wybrac wszysymk z 1? Cozy moze ktores srodki konkretbie z danego labu?
Osobiście brałbym spectrum lub andro . Z tych dwóch bym wybierał i w takiej kolejności . Spectrum ma kozackiego trena hexa , oxe inj , winko Olej lub woda , antek inj , trochę tego jest![]()
Zmieniony przez - Amg27 w dniu 2020-05-16 12:18:03
Nasz sklep
Mega promocja