Większość firm naprawdę trzyma fason teraz, ciężko wymienić jakiś lab co ma słabe środki
Sam firm przerobiłem masę i może ze dwa razy trafiłem lipe raz hexe firmy xxx i raz bolda firmy xxx

nie pisze nazw bo nie badałem w labie tylko moje odczucia. No sorki jeszcze jak był atom dostałem na próbe kilka środków z 1 partii i naprawdę kosily niemiłosiernie moim zdaniem grubo przesypane były, partia nr 2 poszła i prop z metka nie działały %
Osobiście od lat bije andro dorzucam inne firmy bo dostaje na próbe w gratisie środki.
Jak bym miał płacić to trzymał bym się raczej jednej sprawdzonej firmy.
Dodatkowo prowadzę i prowadziłem już sporo osób na
saa które biły/biją różne firmy. Masa chłopaków bada nie tylko krew, ale mają kasę robią i badania środków w labach tylko proszą o nie upublicznianie wyników, i muszę powiedzieć że jest naprawdę nieźle na naszym rynku. Oxa, prima, hgh można kupić te środki bez problemów i co najważniejsze plus minus wszystko zgodnie z etykieta, zdążają się wpadki ale to każdemu labowi i to są marginalne rzeczy nie robione celowo. Nie wierzę że ktoś puszcza latami dobre soki, ma w ofercie przebadany np master i halo a puszcza zaniżonego propa, bo to po prostu mija się z celem.
Tak więc po raz kolejny więcej luzu panowie i zawsze powtarzam macie zgrana ekipę na silce czy w necie składać się i badac. Po pierwsze wymuszamy lepsza jakość, po drugie mamy pewność co wbiajmy. Ja mam ten plus że mi sporo osób podsyła badania i zawsze robię sobie zapas przebadanej parti.
Teraz kupując podstawy jak testy metki deke mastera trena bolda to przy większości firm nie ma co się martwić o zawartość tylko czy środek dupy nie urywa po inj.
3/4 firm które są dostępne u nas wbijałem przynajmniej na próbe po kilka środków ( nie pisze o najnowszych labach) i wszytsko..... Działa
Zdrowia bo to najważniejsze a reszta jak się przyłożycie przyjdzie sama.