Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
104895
Napisanych postów
376036
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1703950
dmq92
A mam wyprodukowany tydzień temu
Nagram film jak zasysa i wrzucę w dziennik
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-02-15 07:33:28
No bo to ważna sprawa bo w kontakcie z powietrzem ulega degradacji ,jak poprawili ok
Teraz podstawa do badań to ilość aminokwasów czy jest 191 ,fajnie temat ruszył będziemy mieli czarno na białym w co warto ew zainwestować
Szacuny
13140
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
Krótko siedzę w temacie imperiala Ale ile ostatnim miesiącu to he tych badań widziałem i nikt w kosmos igf nie miał wyj**anego. Jest próżnia i kilka innych rzeczy o których mowicie i jestem mega ciekaw co tam siedzi na ten moment.
I też się złożę więc daj cynk jak złożysz temat.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-02-15 09:02:21
Szacuny
2401
Napisanych postów
9139
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
472534
dmq92
Krótko siedzę w temacie imperiala Ale ile ostatnim miesiącu to he tych badań widziałem i nikt w kosmos igf nie miał wyj**anego. Jest próżnia i kilka innych rzeczy o których mowicie i jestem mega ciekaw co tam siedzi na ten moment.
Nie uwazasz za dziwne ze palce popuchly/dretwialy Ci po pierwszym podaniu 2.5iu?
Taka akcje mialem tylko po wbiciu szpitalnego omni 10iu do badania (3 dni dochodzilem do siebie)
Na 7.5iu jina dostałem objawow ciesni nadgarstka. Po zejsciu na 5iu wszystko wrocilo do normy
Szacuny
9242
Napisanych postów
83209
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
703803
Nie ma co się spinać tylko zrobić badania . Zreszta dobrze by było tez zbadać np inne jak Bionitropin który igf mojrmu znajomemu wywalał w kosmos . Wtedy będzie czarno na białym
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
104895
Napisanych postów
376036
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1703950
Czekamy na info o kosztach i działamy ,w zależności ile będzie osób i kasy tyle przebadamy .
Założę dzisiaj osobny temat aby tutaj bałaganu nie robić .
Szacuny
13140
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
Marian 87.
dmq92
Nie uwazasz za dziwne ze palce popuchly/dretwialy Ci po pierwszym podaniu 2.5iu?
Taka akcje mialem tylko po wbiciu szpitalnego omni 10iu do badania (3 dni dochodzilem do siebie)
Na 7.5iu jina dostałem objawow ciesni nadgarstka. Po zejsciu na 5iu wszystko wrocilo do normy
Ogółem mam z tym problemy wczoraj też poszedł nowy trening pleców i wtedy zwykłe mam uczucie takich napuchnietych palców Ale tym razem było mocniej i drętwienie doszło. 2x się obudziłem. Wiesz mi trudno powiedzieć jestem laikiem w temacie. To podalemcraczej jako ciekawostkę nie wyznacznik jakiś.
Szacuny
379
Napisanych postów
525
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
3144
rogidogi
Krzychu79
Jw. oprocz heliosa, jest tez normalny clen.
Wiem tylko nie wiem czy moj zaopatrzeniowiec go ma, heliosa ma bo z nim o tym ostatnio gadalem, mogelm szybciej zagadac jak bylem na treningu to bym dal liste bo z pamieci pisalem cleny. W czwartek bede dopytam goscia, dziekuje
npp/prop Bm
deczka/susta Bm
orale Bm to juz pewne co biore, wracam do clena biosira czy db pharma dil ma oba helios i tabsy? helios odpada a biosire i db oral chwala na silce po rowno?