EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5072892

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8243
franekyeti
Panax chwilowo nawet nie miał hcg ostatnio wziąłem, mają w nowych kartonikach w zasadzie podobne, ale trochę większe pudełeczko i czuje ze działa. A pisanie bo ktoś pół roku temu napisał że kibel nie potwierdzając tego badaniami,tylko jakimiś opartymi z internetu z dupy. To nie znaczy że zawsze będzie już kibel

Faktycznie może źle skonstruowałem wypowiedz. Biorę to ze zdjęcia obecnie brat rownolegle i nic. Inne produkty działają z hcg od nich mam styczność pierwszy raz dlatego faktycznie mogłem ująć to inaczej.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 866 Napisanych postów 1910 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29540
modlic
colin2000
Z HCG Androchem 5000 i.u, actiza, imperial a z PL apteki jedynie ovitrelle 6,500 i.u. dostępny.

Nie jedynie, ponieważ w aptece na półkach leży Eutrig-HP.
Owszem jest i Eutrig-HP zastępczy pregnylu. Natomiast cięzej dostepny, ale faktycznie jest.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 84 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 124243
HCG Actizy działa, wbite 3x5000 co 3 dni po ponad trzech latach nie używania HCG. Żonka ma dosyć, a ja chcę drugiego synka
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 736 Wiek 35 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 8749
HCG Endogenic próbowaliście?
Ja biorę, ale 300 IU co 3 dni i ciężko powiedzieć czy czuję. Czuliśćie czy zmienić protokół na inny?

Zmieniony przez - parej w dniu 2022-10-18 23:06:24
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 736 Wiek 35 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 8749
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 124 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3414
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6846 Napisanych postów 16922 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400624
a jak jest z innymi labami ug? jak bilem np. actize czy imperiala to tez mi zassysalo wode do butli... mozesz rozpisac o co dokladnie chodzi z ta proznia?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106594 Napisanych postów 378765 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712727
Nie wrzucamy tutaj zdjec

Chodzi o to że w ori aptece pregnylu nie było próżni ( nie zasysało samo wody) a w podróbce tak było
Sam nawet sprawdzałem na kilku op jeszcze i tak było wlasnie
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 870 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10478
Maj 20
Wersja 5000i.u. to nowy wypust od Andro ale i cena wyższa. Działa.

Potwierdzam. Działa dziala.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 870 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10478
lordknaga
a jak jest z innymi labami ug? jak bilem np. actize czy imperiala to tez mi zassysalo wode do butli... mozesz rozpisac o co dokladnie chodzi z ta proznia?

Mnie przy każdym UG zassysa. ACTIZa, imperial, helios i Androchem. Więc uznałem, że tak powinno być.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły