-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4997574

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5667 Napisanych postów 4526 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26457
Martainn
Baleron666
Witam chcę dorzucić do cyklu oxe ale mam do wyboru tylko 4 laby Melia, Monster lab, Ions i Panax któraś z tych firm ma rzeczywiście oxe czy nie liczyć nawet na to że tam będzie co ma być w tabsach?

Panax właśnie skończyłem. Bardzo dobra oxa. Zarówno skutki pozytywne jak i uboczne wskazują, że siedziało tam co miało siedzieć:D

Jaka dawka oxy leciała i jaki czas ?

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5667 Napisanych postów 4526 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26457
Martainn
Ramur1
Dzięki, wypróbuję. Kupiłem ostatnio DSIP od endogenic i nadal słabo śpię. Może od którejś z tych firm podziała albo po prostu DSIP nie jest dla mnie rozwiązaniem.

Mam zdanie od DSIP jak koledzy. Na mnie też nie dziala. Próbowałeś Selank? U mnie dużo lepiej się śpi po tym.

Również brałem DSIP i jakoś nie czułem go szczerzę mówiąc

Michass90

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 1 rok Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 622
Colmid anfarm, tamox zymoplex oba mają smak neutralny, tak ma być? Ori czy Fake

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-04-13 12:29:21
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8555
A od kiedy się po smaku ocenia oryginalność cloma? Przecież na smak może mieć wpływ wypełniacz, a każdy producent może stosować inny.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 1 rok Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 622
Nie znam się, naczytałem się na sfd że tak piszą niektórzy. Jak ktoś wie czy Ori niech da znać bo nie wiem czy coś innego kombinować czy to będzie dobre.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106435 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
Nie wrzucamy tutaj zdjęć
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Sorry nie mogłem na Fake-Ori mam za mało postów napisanych
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106435 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
Obie pozycje są.mocno wątpliwe
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7087
Kamciu12

Jadłem clomid z Anfarm z dwóch rożnych źródeł jeden był słodki w smaku, a drugi gorzki. Odblok poszedł prawidłowo zarówno po jednym, jak i drugim. Z tego, co wiem trzeba unikać tego z taką białą naklejką jak te fake HCG greckie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51968 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Kamciu12

Anafarm to tabletki z gipsu wyj** to do kosza i zmień dilera jak twierdzi inaczej.
Ten syf krąży od wielu lat jak fejk t5
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły