-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4997575

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 235 Napisanych postów 785 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12858
Psycho Dad
Gentleman_88
Cześć. Jaki lab Cypionate teraz polecacie ? W co warto uderzyć ?

A do czego masz dostęp?

U kolejne pytanie, bo mam dostęp do wszystkiego. Ehhh.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 74 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1565
Jak HCG z andro? Cena chyba najwyższa za 5000 iu tylko jak z jakością? Są jakieś ogólnodostępne badania?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 230 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3304
modlic
Psycho Dad
Gentleman_88

A do czego masz dostęp?

U kolejne pytanie, bo mam dostęp do wszystkiego. Ehhh.

Nie mam dostępu do wszystkiego, ale chce wiedzieć czego teraz warto szukać
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7087
gru988
Jak HCG z andro? Cena chyba najwyższa za 5000 iu tylko jak z jakością? Są jakieś ogólnodostępne badania?

Brałem na próbę pod koniec sierpnia i zadziałało bardzo dobrze. Co do ceny to faktycznie wysoka ale i tak moim zdaniem lepiej kupić andro niż kombinować jak nie masz innych pewnych opcji.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4794 Napisanych postów 5716 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53134
Gentleman_88
Psycho Dad
Gentleman_88

A do czego masz dostęp?

Nie mam dostępu do wszystkiego, ale chce wiedzieć czego teraz warto szukać

Sporo tego jeśli chodzi o testa. Androchem, Panax, Vertex, IONS, Nexium. Monstera też tu chwalą niektórzy, a ja nawet chwilowo biłem Hermesa i cypio też klepało jak należy.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1869
Panowie pytanie o panax,rok czasu nie brałem panaxu a teraz znów zakupiłem i test fiolka ma trochę inne etykietę, npp dostałem że stara a teścia nowa, pudelko w obu takie samo. Czy panax zmienil etykiety ? i drugie pytanie jakie teraz panax ma stężenie w dece ? 200 czy 250 ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5667 Napisanych postów 4526 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26457
KrzychuGarstka
Panowie pytanie o panax,rok czasu nie brałem panaxu a teraz znów zakupiłem i test fiolka ma trochę inne etykietę, npp dostałem że stara a teścia nowa, pudelko w obu takie samo. Czy panax zmienil etykiety ? i drugie pytanie jakie teraz panax ma stężenie w dece ? 200 czy 250 ?

Panax Dece ma 200mg na 1ml . Mam sporo Panaxa i test troche inaczej wygląda w sensie ta etykieta niz na innych środkach
1

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
Są delikatnie zmienione opakowania tzn grafika i oklejenie viali. Cypio mam nowy to wiem .
1
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3610 Napisanych postów 36622 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261245
Gentleman_88

Np ions, vertex , welona, nexium itd
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
Czemu Nexium ma cypionat 200mg ? To samo treny niskie tzn Ace 75mg a E 150 ? O co kaman ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły