Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Panowie właśnie, jak ma się mk677 z panaxa bo z opinii mojego kolegi przy 30mg ogarniała go straszliwa senność w dzień no i lekko spuchł na twarzy po tym , jak to się ma innych produktów lub efektów?
Szacuny
6
Napisanych postów
63
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
747
Chciałem trochę zgłębić te " działa jak trzeba " bo żeby tak napisać to wypadało by osobiście testować wg mnie więc pytam ... więc wszystko jak najbardziej na temat we właściwym temacie . Chyba że kolega zachwala z automatu i sam nie wie co tak długo jak to panax ....tak tak , bardzo dobry lab i cenniki na pw już dostałem nawet nikogo nie pytając...
Panax jest tutaj bardzo pompowany to wiadomo że na pw zaraz dostaniesz ochy i achy %
Na jaką firme postawić najlepiej popytać w swoim środowiska kolegów co biora/biją i są zadowoleni
To samo można powiedzieć o każdym innym labie, który trzyma poziom i ludzie są zadowoleni i się nie zawiedli. Po prostu podobnie jak Nexium, Andro, Panax mimo że nowszy od pozostałych, trzyma równy poziom. Uważam to stwierdzenie za dalece krzywdzące. Z góry uprzedzam nie handluje, po prostu używam i ciężko mi się do czegoś od nich doczepić, nawet na siłę.
Szacuny
273
Napisanych postów
940
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
33949
Ja miałem bpc od panaxa i po 3 op czuje ogromną różnicę na żołądku, różne miałem problemy teraz już nie biorę od 2 miesięcy i nic nie wraca z przeszłych problemów. Odpukac... skoro bpc oral śmiga to reszta też raczej powinna, jeszcze próbowałem kiedyś primke ale urywała dupę strasznie i zrezygnowałem, ale ja mam ogółem problemy z bolącymi labami, jak na razie dose i Andro siedzi idealnie i bezboleśnie