EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5067200

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22132 Napisanych postów 31969 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886524
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Nordic med? Słyszeliście o tym labie mają podstawy tylko. U mnie na siłce chaban sprzedaje małolatą za cenę 3×test chłopaki się jarają bo gościu jest wielki to znaczy że towar zaj**isty, ja p******e:)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2125
lucek222
Z jakiego labu bedzie dobry anapolon do wyboru mam ions panax andro czy to jeden pieron z której ?

Ions andro miedzy nimi bym wybieral osobiscie.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
sroxxx
lucek222
Z jakiego labu bedzie dobry anapolon do wyboru mam ions panax andro czy to jeden pieron z której ?

Ions andro miedzy nimi bym wybieral osobiscie.
To pewnie u was na dzielni panax nawet orale ma bolesne?
5
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
franekyeti
Nordic med? Słyszeliście o tym labie mają podstawy tylko. U mnie na siłce chaban sprzedaje małolatą za cenę 3×test chłopaki się jarają bo gościu jest wielki to znaczy że towar zaj**isty, ja p******e:)

Chaban ???
...
Napisał(a)
Ekspert
Egon33
franekyeti

Chaban ???
To nie ksywa, w sensie wielki skurczybyk, ciężarowiec
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 253 Napisanych postów 1174 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22575
Przecież to jeszcze tak działa; duży chłop sprzeda propa po cenie primy, jak kiedyś HMB:)

Never give up.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Kaban człowieku nie chaban ...kaban samiec świni wielki nie kastrowany do rozpłodu .
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Egon33
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Kaban człowieku nie chaban ...kaban samiec świni wielki nie kastrowany do rozpłodu .
Wiadomo o co chodzi:) rolnikiem nie jestem :)
...
Napisał(a)
Ekspert
franekyeti
Egon33
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Wiadomo o co chodzi:) rolnikiem nie jestem :)

Ja tym bardziej mieszkając w stolicy ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły