SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4445910

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22474 Napisanych postów 31421 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 878768
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 351 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12000
Nordic med? Słyszeliście o tym labie mają podstawy tylko. U mnie na siłce chaban sprzedaje małolatą za cenę 3×test chłopaki się jarają bo gościu jest wielki to znaczy że towar zaj**isty, ja p******e:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 189 Napisanych postów 251 Wiek 46 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2104
lucek222
Z jakiego labu bedzie dobry anapolon do wyboru mam ions panax andro czy to jeden pieron z której ?

Ions andro miedzy nimi bym wybieral osobiscie.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 351 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12000
sroxxx
lucek222
Z jakiego labu bedzie dobry anapolon do wyboru mam ions panax andro czy to jeden pieron z której ?

Ions andro miedzy nimi bym wybieral osobiscie.
To pewnie u was na dzielni panax nawet orale ma bolesne?
5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
franekyeti
Nordic med? Słyszeliście o tym labie mają podstawy tylko. U mnie na siłce chaban sprzedaje małolatą za cenę 3×test chłopaki się jarają bo gościu jest wielki to znaczy że towar zaj**isty, ja p******e:)

Chaban ???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Egon33
franekyeti

Chaban ???
To nie ksywa, w sensie wielki skurczybyk, ciężarowiec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 254 Napisanych postów 1169 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 22441
Przecież to jeszcze tak działa; duży chłop sprzeda propa po cenie primy, jak kiedyś HMB:)

Never give up.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Kaban człowieku nie chaban ...kaban samiec świni wielki nie kastrowany do rozpłodu .
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Egon33
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Kaban człowieku nie chaban ...kaban samiec świni wielki nie kastrowany do rozpłodu .
Wiadomo o co chodzi:) rolnikiem nie jestem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
franekyeti
Egon33
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Wiadomo o co chodzi:) rolnikiem nie jestem :)

Ja tym bardziej mieszkając w stolicy ;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .