To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5474431

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22415 Napisanych postów 32263 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890621
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 447 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 12030
Nordic med? Słyszeliście o tym labie mają podstawy tylko. U mnie na siłce chaban sprzedaje małolatą za cenę 3×test chłopaki się jarają bo gościu jest wielki to znaczy że towar zaj**isty, ja p******e:)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 47 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2125
lucek222
Z jakiego labu bedzie dobry anapolon do wyboru mam ions panax andro czy to jeden pieron z której ?

Ions andro miedzy nimi bym wybieral osobiscie.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 447 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 12030
sroxxx
lucek222
Z jakiego labu bedzie dobry anapolon do wyboru mam ions panax andro czy to jeden pieron z której ?

Ions andro miedzy nimi bym wybieral osobiscie.
To pewnie u was na dzielni panax nawet orale ma bolesne?
5
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 31 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
franekyeti
Nordic med? Słyszeliście o tym labie mają podstawy tylko. U mnie na siłce chaban sprzedaje małolatą za cenę 3×test chłopaki się jarają bo gościu jest wielki to znaczy że towar zaj**isty, ja p******e:)

Chaban ???
...
Napisał(a)
Ekspert
Egon33
franekyeti

Chaban ???
To nie ksywa, w sensie wielki skurczybyk, ciężarowiec
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 1174 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22638
Przecież to jeszcze tak działa; duży chłop sprzeda propa po cenie primy, jak kiedyś HMB:)

Never give up.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 31 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Kaban człowieku nie chaban ...kaban samiec świni wielki nie kastrowany do rozpłodu .
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Egon33
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Kaban człowieku nie chaban ...kaban samiec świni wielki nie kastrowany do rozpłodu .
Wiadomo o co chodzi:) rolnikiem nie jestem :)
...
Napisał(a)
Ekspert
franekyeti
Egon33
franekyeti
Egon33
franekyeti

Chaban ???

Wiadomo o co chodzi:) rolnikiem nie jestem :)

Ja tym bardziej mieszkając w stolicy ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły