ZaciekawionyWitam mam ktoś opinię na temat sislab, gemtech,rohm, intexpharma? Co polecacie?
Loo kurde tylko o SIS słyszałem, nie mam pojęcia
Ilość wyświetleń tematu: 3735678
ZaciekawionyWitam mam ktoś opinię na temat sislab, gemtech,rohm, intexpharma? Co polecacie?
yosephsiema panowie, bił ktoś BPC- 157 z Gorillaz Pharmacy ? chce wziąć viale od nich 5mg
A imperial na który sie nastawiłem ma najmniejsze 10mg. Przy dawkach ktore bede bił (200mcg dziennie ) po rozrobieniu 10mg mi na ponad miesiąc starczy a niby 2tyg po rozrobieniu max może ustać w lodówce ;/
yosephsiema panowie, bił ktoś BPC- 157 z Gorillaz Pharmacy ? chce wziąć viale od nich 5mg
A imperial na który sie nastawiłem ma najmniejsze 10mg. Przy dawkach ktore bede bił (200mcg dziennie ) po rozrobieniu 10mg mi na ponad miesiąc starczy a niby 2tyg po rozrobieniu max może ustać w lodówce ;/
wincolyosephsiema panowie, bił ktoś BPC- 157 z Gorillaz Pharmacy ? chce wziąć viale od nich 5mg
Tylko 200mcg/ed to trochę mało.
Na co konkretnie ma być?
krzykaczpemiCzy jest teraz dobra sibutramina na rynku ? Jeśli tak jakiej firmy ?
Nouveaux Phd Rewix Platinium. W dziale DZ badania tych sibu.
pemikrzykaczpemiCzy jest teraz dobra sibutramina na rynku ? Jeśli tak jakiej firmy ?
Nouveaux Phd Rewix Platinium. W dziale DZ badania tych sibu.
BDB wyglada ,ale u nas nie do ogarnięcia. Dzięki
Amg27yosephsiema panowie, bił ktoś BPC- 157 z Gorillaz Pharmacy ? chce wziąć viale od nich 5mg
Musisz przetestować . Prop i cypio bite i działają elegancko . Za chwile wjedzie npp pod lupę wiec tez napisze co i jak![]()
w toku eksperymentu chemicznego
yosephwincolyosephsiema panowie, bił ktoś BPC- 157 z Gorillaz Pharmacy ? chce wziąć viale od nich 5mg
Tylko 200mcg/ed to trochę mało.
Na co konkretnie ma być?
szczerze, to dla mojego psa 38kg , gadałem z weterynarzem i to moze byc ostatnia deska ratunku, sie zastanawiam czy 2x200mcg mu nie dac.
Tylko dla ludzi 250mcg x2 jest ok wiec dla niego to moze byc za duzo :)
Nasz sklep
Mega promocja