Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1034
Napisanych postów
4620
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
35212
dmq92
stojeden
ja np. pozegnalem sie z DNA. po tym to dopiero stany zapalne przez 5-7 dni. dramat jakis. nigdy wiecej nie chce tego labu na oczy widziec ziomek zapalony na DNA, bo cos nowego. mowie mu moje odczucia, a on, ze chooja tam, ze on bierze. wbil i nie mogl usiasc na dupie przez tydzien i rowniez polecialo do kosza, jak w moim przypadku
A jaki środek? Biłem prawie wszystko z dna i niC poza trenem e nie bolało.
wziąłem z kilka mc temu na próbę po prostu test e. dałem mu szanse 3x (trzy strzały) i odpuściłem, bo przez ok. tydzień nie dało się funkcjonować. w dupsku praktycznie połowa pilki tenisowej mi się robiła. odpuściłem i wywaliłem na smieci
Szacuny
6398
Napisanych postów
16229
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
395157
moze jakas trefna partia, ja bilem ich cypio na mostku i dzialalo, bez zadnych dziwnych stanow a teraz leci propek i mialem 2 butle, byly ok, teraz nowy lot odpalilem i mam dyskomfort i zaczerwienienie przez 2-3dni po szocie, praktycznie na kazdej partii w ktora bije, ale nie jest to jakies mega zapalenie i idzie sie przywyczaic.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
103666
Napisanych postów
374630
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1699921
U nie malolaci biją na silce i narzekań nie słyszałem, często sprawa indywidualna jednych może boleć innych nie. Dlatego zawsze na start warto wziąć po flakonie danej firmy i spróbować, jak pasuje robi się zapas prosta sprawa.
Szacuny
13141
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
Jedna partia była felerna moge podać która. Tragedia była, nawet chłopak co na htz jest wbijał minimalne ilości i problemy były. Każdy jeden miał stany zapalne
Szacuny
13141
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
Dobra można gadać. Ja poerdole wyraźnie napisałem ze poszła partia która wszystkim up*****lala dupsko i nie była to kwestia oleju. Bo chłopaki lecieli na tym wczesniej tak samo jak i ja i nic nie było.
562214/50 0693
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2020-08-06 07:15:55