Zmieniony przez - Longin_78 w dniu 2006-05-23 10:54:19
...
Napisał(a)
Napisane jest w opisach można odczuć efekty już po pierwszym strzale(Trochę większa siła,wytrzymałość no i motywacja),ale na jakieś przyrosty to chyba jeszcze za wcześnie?Zdecydowałem się wziąć tego nieszczęsnego Farmadona.Jeśli to nie wy*****ka to czego i za jaki czas mogę się spodziewać.Ostatnio byłem na cyklu cztery lata temu(między innymi omka,metka,prolek).Wiadomo rośniesz jak na drożdżach.A propka nie brałem.NIe wiem na jakie przyrosty mogę liczyć i po ilu strzałach?Strzelam 50mg c2d.Bo jak nie będzie w odpowiednim czasie efektów to po co się kłóc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
50mg jak dla Ciebie to nie jest dużo.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
jeśli masz przebyte cykle na Omo, Prolo, Meti, to na Twoim miejscu wszedłbym na 100mg e2d, dwie ampułki na jedno podejście.
A efekty i czas klepnięcia, myślę, że to kwestia indywidualna.
A efekty i czas klepnięcia, myślę, że to kwestia indywidualna.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
e2d czyli 100mg co 2 dzień? mam jeszcze trochę prolka i nie wielką ilośc metki.Tylko zanim to wezmę to chccę sprawdzić czy ten rusek działa.
...
Napisał(a)
2 ampułki co drugi dzien, zgadza się. W Twoim wypadku tak powinieneś brać i czekać na efekty.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
Ja tam bym na Twoim miejscu bił 50 mg ED. Co do Farmadonu to raczej ruletka jeśli chodzi o stężenie. A efekty ? Hmmm z tydzien by trzeba poczekać ja myślę ale jak Ci się spieszy zawsze możesz zrobić sobie badanie na pozoiom testa we krwi i wszystko stanie się jasne.
...
Napisał(a)
Dzięki.Tak się też spodziewałem że będzie za mało ale tak postanowiłem ze względu na czteroletnią przerwę.Ok 100mg e2d.Zobaczymy ile to jest warte.To chyba nie ma znaczenia czy 100mg e2d, czy 50mg ed?
...
Napisał(a)
Powiem Ci ,że ma. Chodzi głównie o stałe stężenie testa we krwi. Ja osobiście wyraźnie odczuwałem różnicę (przy 100 mgE2D) w energii na treningu i szybkości regenaracji po treningu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!