EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5081083

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 19 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 5665
Witam, enatren z pharmed warto?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 249 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3764
Środki z

DNA
Androchem

Bo szukaniu po znajomych mam jeszcze do tego dojście jak to wygląda z tym na bieżący czas?
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6861 Napisanych postów 16937 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400699
Xades111
Środki z

DNA
Androchem

Bo szukaniu po znajomych mam jeszcze do tego dojście jak to wygląda z tym na bieżący czas?

to jest rozstrzal jakosciowy i cenowy, jak porownywac gorna polke z dolna jak bym wolal doplacic do andro a z dna to bym sie moze skusil tylko na testa.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 40 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2232
tura od somatrop-lab ktos cos?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1512 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53769
Ja to nie mogę wyjść z podziwu ile tych „nowych” firm ostatnio powstało i pomysłowość producentów w nadawaniu tych nazw. Jedna piwnica produkuje pewnie z 5 labów.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 253 Napisanych postów 1174 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22575
Czy za tym nie stoi jakaś zmowa? Niebiescy zamykają dostęp do tego, co było sprawdzone a pojawiają się nowe Laby, reklamują w sieci i na dodatek jakby nigdy nic, wchodzą z reklamami na Face...

Never give up.

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106604 Napisanych postów 378796 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712814
jacekehe
tura od somatrop-lab ktos cos?

Pierwszy raz słyszę o tym labie i pewnie 99% użytkowników stąd również

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 3 lata Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 414
Melanotan 2 od kogo polecacie ?
Actizia ok?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 37 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 952
Melanotan z biolab kozak
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106604 Napisanych postów 378796 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712814
Actiza ok
Aktualnie bije andro

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły