Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
to akurat nie tak do konca , z reala i calkiem obiektywnie moge stwierdzic ze dna to szalu nie robi i nie jest to lab taki dobry jak niektorzy tutaj go wuychwalaja , kto ogarniety to wie co i jak
Moja opinia zgodna z wiekszoscia ze DNA dziala jak powinno ale co my niogary mozemy wiedziec...
Bralem dece i jest OK.
Szacuny
6081
Napisanych postów
15973
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
393067
dmq92
Tez nie widze w nim złotego grala. 2 srodki mam sprawdzone dzialaja. Od tyg leca u mnie testy i masterony. Wyjdzie w praniu czy pimp czy robia robote.
to daj znac, sam bralem propka i hula, ziomek z tego samego rzutu mial t400 i metke oral i tez chulalo, a mastera chcialem sam sobie wziac na zapas, bo cena az za fajna
Szacuny
691
Napisanych postów
6799
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
67496
Od poniedziałku leci test E tren E I bold dna wszystko w jednej pompce i zero dyskonfortu
Z DNA testowane jeszcze było prop cypio T400 z niczym nie było problemu
1
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
99905
Napisanych postów
370969
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1688905
Jak na razie firma daje sobie dobrze radę , a opinie kiepskie też muszą być nie każdemu pasuje że kolejny lab ładuje się na rynek ( zwłaszcza tani)
Konkurencja wymusza tylko coraz to lepsze UG na rynku co nas powinno cieszyc
Szacuny
621
Napisanych postów
652
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
4128
JurnyDziadek
AdamKO84
Panowie co brac ,leci susta Egzogen 250mg chce cos mocniejszego na 1ml do wyboru mam :
DNA T-400
SKY Lab T-400
DNA nie trzeba chwalic bo jak sam widzisz kazdy kto bije dobrze sie wypowiada a T-400 to chyba juz sztandarowy produkt tego labu, sam lece enan/deka i jest dobrze. Co do SKY to slyszalem ze takie orale jak clen stanabol tura chlopaki na silce biora, z igly natomiast metka testy npp i master tez z dobrymi opiniami.
Wezme wiec tez pod uwage SKY ,popytam jeszcze za nim po chlopakach u siebie .
prq91
Panowie jaki prop teraz na czasie? Ostatnio (1,5roku) temu miałam nexium i był 10/10. Niewiem jak teraz.. A muszę coś poszukać..
Ostatnio bralem propa Egzogen dzialal jak nalezy ,wogole testy z tego laba dobrze oceniam teraz suste bede konczyl .
1
Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)
Szacuny
113
Napisanych postów
1214
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
198665
lordknaga
czego niektorzy oczekuja, ze jakies dna oxa w tak niskiej cenie to bedzie prawdziwa oxa i bedzie klepac? z tych walsnie najtanszych labow to se mozna brac orale typu meta, a injekcje to podstawy jak prop czy enan. tutaj tez same ochy achy nad nexium a sam mialem oxe z holo, testowalem sam na sobie i byla meta, a tutaj ktos badania wrzucal i wyszlo chyba 9.6mg na 10 oxy